umuut merhaba bende 22 haftalıkken kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim. Normal doğum yaptım doktor olabildiğince içeriyi temizledi ara ara kanamalrın olabilir parça gelebilir korkma dedi. Doğumdan sonra 2 3 gün içerisinde benim kanamaları bitti parça falanda gelmedi. Aradan 2 Ay geçti regl olamadığım için tekrar doktora gittim tarlusal ilaç verdi onu kullanınca kanamaları çoğaldı yarım saatte bir ped değiştirir duruma geldim. Her lavaboya gittiğimde avuç içi kadar lan pıhıtısı gelmeye başladı. Korktum hemen acile gittim durumu anlattım doktor vajinal muayene yapmak için spekulumu koyduğunda işaret parmağı boyutunda siyah sert bir parça geldi eline. Meğer ben o parçayı atamamışım. Oyuzden o da kanama yapmış. Doktor o parçayı çıkarttıktan sonra kanamam kesildi. Sonra regl de düzene girdi. Doğumu yaptıran doktorum cerrahi müdahale yapmak istemiyorum demişti ilk başta rahme fazla zarar vermemek için, ilk gebeliğimdi birde. Oyzıden kendi kendine atmasını istemişti sanırım. Benimde başımdan böylr bir olay geçti anlatmak istedim. Allah sabır versin çok zor bir durum kaç ay etkisinden çıkamadım bebeğimi aldık. Defnettik. Aradan 8 Ay geçti. Şuan tekrar hamileyim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin sizede en kısa sürede inşallah💜