Rabiul Yaprakdokumuseverr en sevdiğim yemeklerden biri dolma 🥹 kayınvalidem çok güzel yapıyor bol kıymalı 😆😆😆 ay canım çekti
elmaelmaelma Yaprakdokumuseverr ben de birden fazla et çeşidini bi arada yapmıyorum hiç. O yüzden şaşırdım hem tavuk hem tonbalığı. Hatta mantarı da bazen et yerine saydığım oluyor 😅 Bu konu acıktırdı beni, yemek de yok henüz. Yemek olmadığı gibi kalkıp yapacak halim de yok 🥲
Yaprakdokumuseverr elmaelmaelma ay ikizimi mi buldum ne 🤣 bide annemden de böyle gördüm onun etkisi büyük sanırım
elmaelmaelma Yaprakdokumuseverr benim annem yemek diye mercimek çorbası yanına patates kızartması verirdi yaa. Öyle menü oluşturma kabiliyeti yoktu maalesef 🥲 Ama ben mantıken düşünüp sizin gibi alıştım.
elmaelmaelma Yaprakdokumuseverr ayyy aklıma şimdi geldi, kayınvalidem de sarmanın pilav ve börek yapar her zaman. Sarmaya kıyma da koymuyor. Yaprağın içinde de pilav yiyoruz, dışında da pilav yiyoruz. Yanına bi de börek 🤣
Ea_aylms6 burcuAy15 kuru fasulye Pilav Soğan salatası Bir de canım fırın sütlaç istedi ama çok üşendim 🥲