mrserdogan12_ Busraltn yok bende hiç betada çıkmıyor testlerde silik çizgi gölge yada pembelik var ama kanda yok beni çıldırtanda o zaten farklı farklı testlerde bide
Busraltn mrserdogan12_ allah allahhh çok tuhaf şeyler ya hiç duymadığım şeyler yaşıyorum bende. Rabbim sağlıkla bir gebelik nasip etsin inşallahhh 🙏🏼🥰
noble1 Elif1989- aynı sekilde 21-22 pik, 3ü bat tarihi. bende cuma dedim dedim dayanamadım az önce yaptım negatif🤭🫠 cuma da negaitf olursa artık yoktur diye düşünüyorum ama o güne kdar bi umut
Elif1989- noble1 aay canim bende heyecanla bekliyorum dayanamayip cumaya kadar yapicam testi galiba🙈hakkimizda hayirlisi
Linaaden noble1 Cuma yapmayı dusunuyorum bende ama kararsızım negatıf cıkması benı uzebılır 🥲😄 heveslendim baya
Sinemm68 Bir_nazenin01 benimde en son adet tarihim 20 nisan . Ben 17 mayısta çatlamayı gördüm bugün kaset test yaptım negatifti geç yumurtladım bu ay epey 11 gün oldu olsaydı kaset testte çıkardı değil mi?
Sab16 Bir_nazenin01 benim de uygulama 4 Haziran gösteriyor yumurtlama üstünden bugün tam 8 gün oldu dayanabilirsem 1 Haziran da yapicam ☺️
Bir_nazenin01 Sab16 bugün 10. Gün oldu yarın testler elime ulaşacak yarın deneyeceğim inşallah dua edin
nurkb Merhaba benim de bat 4 haziran bu ay korunmayalı bir sene olacak bugün test yaptım yine yine ve yine negatif 😂 üç dört gün önce yapabilirsin bence canım
Sab16 Bir_nazenin01 inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin pozitifi görürsen bize de dua et ☺️😘
Elif1989- Kubkar masaAllah ben cok silik goruyorum yumurtlamadan kac gün gectikten sonra yaptiniz testi?
Ferman21 Bir_nazenin01 aynen canm bekle ustelik ben 1 2 saat önce bu durumu gecen yil ameliyatimi yapan kadin dogum doktoruma sordum 2 gun kala yada 2 gunde bir tekrarlat beta degerini dedi suan 6 gun var reglme sende 2 gun kala yap yada kan ver
Bir_nazenin01 Ha34kaya aa canım gebelik varsa böyle çikiyor genelde inşallah gebesindir o kanama da yerleşme kanamasıdır
Bir_nazenin01 Sinemm68 tabiki Can’ım kaset test adet gecikince gösteriyor erken gebelik testi dene inşallah vardir