Elif1989- Kubkar masaAllah ben cok silik goruyorum yumurtlamadan kac gün gectikten sonra yaptiniz testi?
Sab16 Bir_nazenin01 inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin pozitifi görürsen bize de dua et ☺️😘
Bir_nazenin01 Sinemm68 tabiki Can’ım kaset test adet gecikince gösteriyor erken gebelik testi dene inşallah vardir
Hatice_11 Bir_nazenin01 benim de 3 Haziran sol kasık ağrım ve sık idrarın oluyor kuzum bu ay umutluyum bakalım. 🌸☺️
Lemya Merhaba kızlar çatlatma iğnesi vuruldum 16 mayısta iğneyi vurulduktan 13 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın kan versem gebelik varsa bile kanda çıkarmı
Eda1254 Bir_nazenin01 erken yapınca hevesin kiriliyo yada sürekli yapmak istiyosun belli olmuyo çünkü yani adetin üzerinden net bı hafta geçmeli bence çünkü doktorlar bile gidince en az iki üç kez beta aliyo yani varmı diye emin olmak için erken gidince gorunmuyo bebegin kesesi kana bakmaya calisiyolar dusuyomu cikiyomu diye
Nakskdkdkd Bir_nazenin01 benimde 2 sinde ama umarim bebis vardir 🙄🐣 bugun veya yarin test yapcam ben 😅
Bir_nazenin01 Nakskdkdkd bende bugün yapacam ama testler daha elime ulaşmadı dağıtımda gözüküyor sabırsızlıkla bekliyorum
armanbebekk Bir_nazenin01 ben dün yaptım tak diye bi negatif çıktı karşıma😢 sizde yapınca bilgi verirmisiniz 🥰