leyda00 Bir_nazenin01 merhaba prodoctor adında bı erken gebelik testi var ben ilişki uzerinden 9 gün geçtikten sonra merak edip denemiştim çok çok silik bı çizgi belirdi hemen bı kaç tane daha aldm hepsinde silik çizgi çıktı sonra bitanede normal kaset gebelik testi yaptım onda tek çizgi onda göstermedi erken gebelik hemen gösterdi ama kan verdm beta Cook düşük çıkmıştı daha 2 haftalık bile değildi yani ogrendigimde o testi kullanabilirsiniz🙏🙏🌸
Bir_nazenin01 leyda00 merhaba canım teşekkür ederim bende o markadan sipariş verdim yarın elimde olur yüksek ihtimal ile çok heyecanlıyım adete 5 gün kalmış oluyor 🥰
Rumeysa-6161 Kizlar dünden beri hastayim. Sinüzlerim kapali burnum tikali başim felaket agriyor. Cok korkuyorum bu sebepden dolayi olmicak diye.
Cansu2233 Bir_nazenin01 benim taa 21 Haziran sizin çok az kalmış kızlar ben sizin de adınıza daha çok heyecanlıyım 🤭
leyda00 Bir_nazenin01 Adete 1 hafta kalaya kadar çok rahatlıkla gösteriyor görünür bence hadi hakkında hayırlısı olsun canm benim♥️♥️
mrserdogan12_ Bir_nazenin01 benimki Perşembe gösteriyor ben17 Mayıs yumurtlama gördüm yumurtlamanın 6.günü yani 23ünde kan verdim negatifti acaba test yapsam pozitf görürmüyüm dönme ihtimali varmıdır 🥲
Bir_nazenin01 mrserdogan12_ bende 18 mayıs çatlama oldu bugün 10. Gün önceki gebeliğim ile aynı belirtileri yaşıyorum sizin bugün 11. Gününüz oluyor test yapsanız çıkabilir
mrserdogan12_ Bir_nazenin01 testlere verdiğim parayla ne altınlar alınır yoruldum artık sürekli negatif görmekten keşke çift çizgi çıksa 🥺
Sinemm68 Bir_nazenin01 benimde en son adet tarihim 20 nisan . Ben 17 mayısta çatlamayı gördüm bugün kaset test yaptım negatifti geç yumurtladım bu ay epey 11 gün oldu olsaydı kaset testte çıkardı değil mi?
Linaaden Kızlar benımde 21 mayısta korunmasız ılıskım oldu adete 6 gun gosterıyor uygulamada kasık agrılsrım basladı halsızlık ve uyku halleri var üstümde ıkıncı gebelgım olucak Allah nasıp ederse 🙏
Elif1989- Linaaden benimde ayni 21 mayis yumurtlama oldu 6 gun var adete bugun test yaptim cikmadi siz yaptinizmi
mrserdogan12_ Busraltn bekleyemiyorumda biran önce olsun istiyoruz belirsizlik daha çok yoruyor velimiz ağrısa acabamı diyoruz 🥺
Busraltn mrserdogan12_ evet gerçekten öyle birde benim ocak ayında dış gebeliğim ve geçen ay kimyasal gebeliğim var o yüzden iyice hevesle bekliyorum ama nasip tabi🙏🏼🥰🥹
mrserdogan12_ Busraltn benimde aynı bi düşüğüm oldu 2 buçuk aylık o mutluluğu yaşayınca daha çok istiyorsunuz ,sizin kimyasal nasıl oldu acaba testte çıktımı belirtisi neydi benim sürekli testlerim pozitif çıkıyor kanda negatif kimyasal dediler burda
Busraltn mrserdogan12_ benim geçen ay adetten 3 gün önce silik pozitif çıktı kan verdim 88 çıktı 2 gün sonra 194 çıktı 1 hafta sonra kese görmek için gittiğimde 336 çıktı ve neredeyse 5 gün aynı beta devam etti lekelenmemden 2-3 gün sonra 76ya düştü kanamamla 5 gün içinde sıfırlandı.
Senos1 Bir_nazenin01 ben yumurtlama gününden sonra 10. Gün yaptım çok silik çizgi cıktı hemen. Ama keske o kadar erken yapmasaydım beklemek çok zordu şuan 6+6 yız🥲
noble1 Elif1989- aynı sekilde 21-22 pik, 3ü bat tarihi. bende cuma dedim dedim dayanamadım az önce yaptım negatif🤭🫠 cuma da negaitf olursa artık yoktur diye düşünüyorum ama o güne kdar bi umut
Linaaden Elif1989- Hayır yapmadım beklıyorum kasık ağrım cok var su an sankı Regl olacak gibi erken yapmakta ıstemıyorum test acıkcası 🥲
mrserdogan12_ Busraltn yok bende hiç betada çıkmıyor testlerde silik çizgi gölge yada pembelik var ama kanda yok beni çıldırtanda o zaten farklı farklı testlerde bide