Ha34kaya Kızlar benim sat 7 mayıs normalde bat 4 haziran olması lazım ama ben bi kaç aydır döngüm hep 30 33 falan oluyor. Bide şuan 30 günlük döngüde 9 günüm gösteriyor adetime ama şuan bana aşırı pembe leke geldi silinince sizce bu neden olabilir
SinemSK Bat 1 Haziran 🥲🥲 göğüslerim şiş sol belimde bir baskı var böbrek ağrısı gibi dün geceden beride bacaklarım ağrıyor umarım regl olmam ama bu bel ağrısı bir garip geldi hiç olmazdım umarım gebeliktendir 🥹🥹
Kubkar Benimde bat 3 haziran geçen hafta test yaptım dayanamayı cıkmadı negatif, zor tutuyorum kendimi yapmamak için telrardan test. Belirti olarakta kasıklarım ağrıyor ama regliden mi bilemiyorum
melissannesi Bir_nazenin01 Haziran ayında hamileyim haberi almayı bekleyenlerdenim normal şartlarda şu an çoktan lekelenme olmam gerekiyordu dört günüm var regl ime erken test de yapmadım şu an bekleyeceğim. Hafif bi bel ağrımda var tegl olmazsam beniş geliyo inş🤲🏻
Ferman21 Bir_nazenin01 ben yaptim canm erken gebelik testinde silik cikti fakat kanda yok ebemiz 1 hafta daha bekle gec döllenme olabilir dedi sacma geldi bilmiyorum benmde bat 3 haziran
Bir_nazenin01 Ferman21 bende bekliyim o zaman ya bir düşüğüm var 2 ay önce Kürtaj oldum o yüzden hüsrana uğramak istemiyorum
Ferman21 Bir_nazenin01 aynen canm bekle ustelik ben 1 2 saat önce bu durumu gecen yil ameliyatimi yapan kadin dogum doktoruma sordum 2 gun kala yada 2 gunde bir tekrarlat beta degerini dedi suan 6 gun var reglme sende 2 gun kala yap yada kan ver
Ha34kaya Bir_nazenin01 adetsem bile çok erken değil mi? Son adet tarihim 7 mayıs çünkü 22.gün oluyo bugün
Ha34kaya Bir_nazenin01 şimdide açık kahve falan oldu en iyisi bekliyim bari test falan yapsam da çıkmaz herhalde