Essidiey eceyc314 Ya ne güzel çok az kalmış sizin. Allah sağlıkla, huzurla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 ben ortaokul matematik öğretmeniyim
eceyc314 Essidiey çarşamba günü doğumum var inşallah😊 Zaman su gibi aksın, sizde sağlıcakla kavuşun inşallah bebeğinize🌸
Essidiey eminegizem Ay gerçekten mi ya 😂😂 çok iyiymiş. Sağlıkla gelsin de. Ben de korktum biara değişir mi diye çünkü eşim adını yazdırmış hemen hamilelik ve doğum defteri gibi bşy almış internetten 😂 değişseydi çok komik olacaktı 😂 Evet ilk çocuk 🤗 senin?
eminegizem Essidiey canım değişebiliyo gariptir 😂 bi oğluşum var teyzesi dört yaşında 🥰 sağlıcakla al kucağına inşallah yaşın kaç senin canım
sltn2686 6 haftalığım yoğurdun içine meyve doğradım kuru üzüm kattım yedim malum sindirim mafoldu şimdiden
Essidiey eminegizem Yani bizim doktor çok net konuşmuştu ama internette değişebildiğini okuyunca korkmuştum işte boşa gidicek defter diye 😂 gerçi niye korkuyosam yani alt tarafı bi defter yenisi alınır ama ne biliyim işte 😂 Oyy maşallah abi olacak ha 🥰 32 yaşındayım. Hep mesleğimi elime alayım, e sonra da biraz gezeyim eğleneyim, ee biraz da eşimle gezeyim eğleneyim derken 32’yi buldu çocuk yapmak 😅 Bir miktar pişman olmuş olabilirim keşke daha erken olsaydı diye ama kısmet böyleymiş 🤗 Sen?
eminegizem Essidiey ne güzel yapmışsın hayır yasamissin yaşadığını çok güzel olmuş canım hiç geç değil, ben 28 yaşındayım biraz erken yaptım ben de bebeği 🫣🥰
Esra-135 elifkk94 İçecek olarak ne içiyorsunuz ? Doğal toplanmış ev yapımı vişne suyu yapıp içebilir miyiz ?
Esra-135 GuzelMelegimm Kızlar bende bir şey sormak istiyorum ; Daha önce Avakado ' yu denedim ama yiyemedim Muz , Hindistan Cevizi karıştırdım yine yiyemedim . Sizler Nasıl Yapıp Yiyorsunuz ? ❤️😀🙏❤️
elmaelmaelma Esra-135 ben Ezine peynir, çok az zeytinyağı ve çok az toz kırmızı biberle eziyorum. Sonra içine iri doğranmış ceviz ekliyorum. Hiç sevmezdim avokadoyu ama böyle güzel oluyor. Avokadonun olgun olması önemli. Kolayca ezilecek, kaymak gibi olacak.
Ecmsrn Esra-135 avokado içine labne peynir sarımsak tozu tuz karabiber sumak limon ve az zeytinyağı koyup eziyorum
metemom_ Esra-135 yulafın sütle pişirip içine muz avakado bir çay kaşığı bal koyup tüketebilirsin canım hem sağlıklı hem tadı güzel oluyor
myavocado Esra-135 😂 Ben ezince hiç hoşuma gitmiyor, doğrayıp üstüne limon, tuz, kırmızı biber serpip yiyorum 🤷 ama bayılarak yemiyorum işte faydalı diye 😂
Essidiey eminegizem 28 pek erken değil bence şimdiki düşünme şeklime göre tabi 😅 herkesin hayırlı zamanı başka oluyor tabi 🤗