metemom_ Esra-135 yulafın sütle pişirip içine muz avakado bir çay kaşığı bal koyup tüketebilirsin canım hem sağlıklı hem tadı güzel oluyor
myavocado Esra-135 😂 Ben ezince hiç hoşuma gitmiyor, doğrayıp üstüne limon, tuz, kırmızı biber serpip yiyorum 🤷 ama bayılarak yemiyorum işte faydalı diye 😂
Mesen GuzelMelegimm ya bayılıyorum böyle kendileri için kahvaltı hazırlayıp tek başına yiyenlere ya bravo 🙂bende ayak üstü ne bulursam Buskivi kek süt öyle gecistiriyorum 🤭tek başıma yapamıyorum
GuzelMelegimm Mesen bebek için sağlıklı beslenmeliyiz yoksa bende çok sevmem hazırla topla falan. Son aylarım biraz toparlansın istiyorum. Bi de sağlıklı beslenme sayesinde kilo almadım. 33 haftaya giricem. Bisküvi kek falan kilo yapar
myavocado Mesen ben de yapamam hiç tek başıma sevmem, uğraşmam tabakla filan ama şimdi bebiş için mecburen zorluyorum.
Mesen myavocado bizde 27+2 çok istiyorum ama olmuyor tek başına yiyemiyorum size afiyet olsun çok iyi yapıyorsunuz 🙂
Sarina98 Mesen tek başına hazırla ve dizi kur afiyetle ye. İnan doymak bilmeyeceksin😃huzurlu huzurluu