SmyEsciv ayy Amin amin inşallah 🤲🏻 😍
zaten hamileyken geriden izlerler bebek doğunca herkes de bı bilmişlik olur karışma haddini görürler kendilerin de 😄 başta çoğu şeyi çok taktım çok içime attım evet bebeğimi istediğim gibi büyüttüm ama çevreden gelen lafları dinlemek karşılık vermemek beni çok yıprattı herşey de elestirildim ama cevap vermedim hep yuttum keşke yutmasaydim sustum ama bildiğimi yaptım şimdi de bebeğimi istediğim gibi büyütürum diye düşünüyorum ama bu sefer kendimi savunmak istiyorum karşılık vermek istiyorum şuan hamileliğim çok güzel ama çok sinirliyim farkettim ki doğumdan sonra duyacağım laflardan elestirilerden şimdiden strese giriyorum kendimi şimdiden savunmak için dolduruyorum ve bu elimde değil beni böyle cevremdekiler yaptı 🤦🏻♀️ siz siz olun lafların altinda ezilip kalmayın tamam saygısızlık seviyesi olmasın ama gereken cevabı verin ki sonra benim gibi strese girmeyin şimdi bebek doğunca kime ne demem gerektigini kendi kendime kuruyorum benim başka şeyler düşünmem gerekir ama olmuyo şunu farkettim ki yıpranmışım malesef o yüzden siz düşüncelerinizin arkasında durun her zaman susmak da iyi değilmiş sustum bildiğimi istediğimi yaptım ama içime içime konusmaktan kendimi yipratmisim çocuk konusunda da kendi dogrunuzu yapın çünkü gerçekten anneler yanilmiyo herkesten herşeyden sakınmak da çocuğu savunmasız yapiyo inşallah sizde istediğiniz gibi büyütürsünüz 😍 40 meselesi de vücudun düzen almasına bağlı çocuk rahatsa siz kendinizi rahat hissediyosaniz içinizden geleni yapın Allah şimdiden yar ve yardımcımız olsun 😂