SmyEsciv ilk bebeğim de sezeryanla doğum yaptım kendimi çok iyi hissettim doktora geze geze gidip geldim 15 günlükken AVM ye gidip bayram alışverişi yaptım ev de gün icinde aksam eşim işten gelene kadar bebeğimle tek kaldım herşey dua ile dualarımı ettim surelerimi okudum içim rahattı. Bayramda akşam ezanından sonra gezmeye çıktık kayinvalidemler üst katta oturuyo ne kadar balkondan bağırsalarda dinlemedik çünkü bebek benim sorumluluk benim içim rahattı 😄 hiç biseyden sakınmadan büyüttüm hayvanlarla haşır neşir yaptım toprak da emekledi yurutecini bile kapının önünde sürdürdüm şimdi 4 yaşında canlılara ve doğaya bayılıyo çok sevecen ve nadiren hasta olur kar yağardı dışarı cikamasak bile kaba kar doldurur evde ellerini dokundururdum yağmur yağdığında camı açar önüne oturtur yağmura ellerini uzatirdim köye bahçeye götürür çamurla oynatirdim şimdi ikinciye hamileyim onu da bu şekilde büyütmek istiyorum inşallah 😄 yani kimseye kulak asma annelik iç güdünü dinle araştır dışarda hayat var 😂