Karakedi Ozlemdrn hastadan hastaya farklı fiyat veriyor o zaman. 30 bin dediği için kız tıp fakültesinde doğum yapacak. pahalı geldi çünkü
Miniktosbaa Karakedi pahalımı!? Pardon da istanbulda 50 bin den aşağı hastane yok hanımefendi tahmin söylüyorum ki yoktur bence yine burada ki fiyatlar yanında bedava kalır Gaziantep gerçekten çok uygun pahalı görmemişsiniz istanbuldan yazıyorum
Karakedi Ozlemdrn Tekrar görüştüm kuzenim temmuzda doğum yapacakmış o zamana 30 bini bulur demiş doktor
alyamm_33 Karakedi ben bossan takipliyim kürtajı mi oldum muhteşem doktor ebeler hastane gayet uygun 13 bin normal 13.500 sezeryan parasını sonuna kadar hak ediyo ben orada yapicam dogumumu
Badgirl_ alyamm_33 siz kac haftalksnz bende bossan düşünüyorum hangi doktora gidiyorsunuz muayne ve nst ücreti nedir
Ozlemdrn Karakedi temmuza kadar zam ki olacakmış ben haziranda olacak inşallah bu hafta gidince bende net olarak sorayım
alyamm_33 Badgirl_ 27 haftalık hamileyim muayene 915 Murat yatman çok memnunum baya ilgili Nst bilmiyorum girmedim
Defnemustafa Badgirl_ yanı antepte en temiz en güvenilir şuan şehir hastanesi gözüküyor mecbur orda yapcam
BusraTi36 Badgirl_ hemşireler net bişey söylemedi yarın doktorum vizite geldiğinde arkadaşım normal doğumun fiyatını soruyor diycem 😁
Badgirl_ BusraTi36 ya çok teşekkür ederim bide rica etsem takipsiz hasta oldugunu soylermisiniz çünkü 37 haftalgm ben şuan hiç gitmedim bu gebelikte ilk kızımda gitmiştim oda 6 sene olmus😁
BusraTi36 Badgirl_ 16.500 TL’den başlayıp 21.500′e kadar fiyatlar değişiyormuş doktordan doktora fark varmış
Badgirl_ Miniktosbaa kime göre neye göre ucuz acaba 30 bin az bi para değil size göre ucuz olan şey başkasına pahalı olabilir gayet normal asgari ücretin 2 3 katı farkindaysnz bu fiyatlar belki daha fazladir azımsanamaz yani
Miniktosbaa Badgirl_ İstanbul’a kıyas tabiki ucuz burdaki hastaneler dehşet pahalı kimseye göre değil yani antepteki fiyatları istanbulda bulamaZsıınız kime sorarsanız sorun tartışmaya yer aramanıza gerek yok