BusraTi36 Badgirl_ 16.500 TL’den başlayıp 21.500′e kadar fiyatlar değişiyormuş doktordan doktora fark varmış
Badgirl_ BusraTi36 cok teşekkür ederim canm takipli olmakta önemli bence ona göre fiyat daha uygun olabilir
BusraTi36 Badgirl_ aslında ben de takipli değildim 36 haftam da gittim ve çok güler yüzlü bir şekilde karşılandım. Çünkü o zamana kadar şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyordum.
Badgirl_ BusraTi36 hangi doktora gidiyorsunuz ben şuan 37+3 günlüğüm siz kaç haftaliksinz normal mi sezeryan mi sizin
Badgirl_ BusraTi36 aa hayırlı olsun canm darısı bize inşallah bizde bekliyoruz bakalım ne zaman gelmek isterse memnun kaldiniz mi hastaneden
Dost BusraTi36 Büşra hanım bnde çagdaş beyde doğum yapacagım size sormak istediklerim var nasıl ulaşabilirim sizd
BusraTi36 Badgirl_ çok teşekkür ederim ☺️ gayet ilgiliydiler hem personeller hemde doktorum çok memnun kaldım ☺️ ilk doğumumu orada yapmadığıma çok pişman oldum
Badgirl_ BusraTi36 bende ilk kızımda ful kontrolleri oraya gittim ama doğumu yapmak kısmet olmamıştı inşallah bunda kısmet olur teşekkür ederim bilgin için