ey_ber Darkgod muayene ücreti ne kadar özlem hanımın? Birde saçma gelebilir sorum ama renkli ultrason görüntüsü veriyor mu😄
G50g ey_ber Özlem hanım detaylı ultrason yapmıyor ki normal muayene yapıyor sadece detaylıya başka doktor öneriyor
ey_ber G50g ama ben aradım hangi haftalarda yapıyorsunuz ve ücreti ne kadar diye 20 22 haftalarda yapıyoruz muayene ücretinde birlikte 1200 dedi
G50g ey_ber muayne ücreti 1000 zaten de Ayrıntılı için beni başka doktor önerdi oda 3500 3700 arası dedi Kayseri de önereceğim 2 yer var dedi kendisi
ey_ber G50g aaaa çok şaşırdım şuan ya. Ben kendimi ona göre ayarlamıştım hatta 1 hafta sonra gidecektim. Üzüldüm şuan
G50g ey_ber bende kendisi yapıyor sanmıştım ama direk başka doktor önerdi 🤷♀️ şehir hastanesi ve özel klinikte bi doktor önerdi ama muayeneleri de güzel Özlem hanımın
Seheroncul ey_ber Araştırmada şafak hoca yapıyor canım detaylıyı bi kaç arkadaşım ona gitti , randevu alman gerekiyor 500 tl gibi bi ücreti vardı o zaman şuan ne olmuştır bilmiyorum ama ucuzdur yine , adam prof güzel ilgileniyor . Araştırmayı bi ara sen
rahime_ali-26 Darkgod Kadriye Turgut hanıma özele gidiyorum ama artık son haftalarım kaldı için şehir hastanesine de kayıt yaptım doğum orda olacağı için Kadriye hanım dan çok memnunum çok güzel ilgileniyor anlatıyor tek tek tenli ultrason var ayrıca çok güzel ☺️
Darkgod rahime_ali-26 bende özlem hanıma gıdıyorum ama bende doğum için işte gerçi 5 den sonra sancınız gelırse acılden gırıs yapıp o günkü nobetcı doktor gırıyormjs doğuma beşten sonra doktor secımı yokmuş öyle dedıler bana
rahime_ali-26 Darkgod tek sağlıklı doğsunlar da ya doğum doktoru çokda önemli değil o dakka benim içinn
aselbozacioglu Bende Yozgattayım birkaç muaynedir şehir hastahanesine gidiyorum sormak istediğim bir şey var ☺️ burada eşimden başka refakatçim yok ve doğumdan sonra eşimin yanımda refakatçi olarak kalmasına izin verirler mi bilgisi olan var mı?
Darkgod aselbozacioglu ay hayır 👎🙅 vermıyorlsr benim eltım doğum yapacak 39 haftalık geçen sancısı oldu esı ile gıttı demişler sadece kapıda cocugunı görebilir hıc bır sekılde içeri almıyoruz demişler bekleme salonunda bekletmısler içerde başka kadın hastalarda varmış gırıp çıkan o yüzden almıyoruz demısler 🥺🥺🥺🙏🙏🙏
Zynp-ela6 Darkgod bende yozgatliyim ilçesinde oturuyorum iki tane doktor var burada ikiside ilgili ama.randevu bulma konusunda çok sıkıntı çekiyorum bu aralar ağrım var randevum ayin 3 ne ama dayanamayacağım pazartesi sabah erkenden gidersem sanırım araştırma da sıra veriyorlarmış safak hocaya alacağım alabilirsem inşallah yoksa.ozele gideceğim özleme yada kadriyeye
1_papatya Zynp-ela6 eğer sorgunda oturuyodanız ben sormuştum gittiğimde bayramdan sonra 3 doktor olacak demişlerdi