Darkgod Firdevsk66 ozlem hanima gidiyorm oglum icon de on a gitmistim ama DOGUM icin sehiri dusunuyorum gecen kan vermeye gittigimde bir kadin doktora denk geldım aman yarabbım 🥺😁😁😁😁
ey_ber Darkgod ben detayliya özlem hanıma gitmeyi düşünüyorum fiyatıni sordum muayene ucretiyle birlikte 1200 dedi ben 3 bin olarak duymuştum siz gittiniz mi
Darkgod ey_ber daha yenı benımkı canısı ama eltım detaylı için 450 tl verıp egıtım araştırmaya gıttı profösör du ve baya ınceledı 30-45 dakıka arasında baya memnun kaldık
Darkgod ey_ber yok 1200 demıstı bende sormustım ben oğlum da da özlem hanıma gıttım ama şuan oğlum 4 yasında buda daha 4-5 haftalık ilk kontrole pazarteso gene özlem hanıma gideceğim de dogum için düsünüyorum sehır hastanesını
G50g ey_ber Özlem hanım detaylı ultrason yapmıyor ki normal muayene yapıyor sadece detaylıya başka doktor öneriyor
Darkgod ey_ber doğuma kadar özlem hanım a gıdecegım ama aralarda falan şehre gıdıp doğum için doktor aramak ıstyorum
ey_ber Darkgod muayene ücreti ne kadar özlem hanımın? Birde saçma gelebilir sorum ama renkli ultrason görüntüsü veriyor mu😄
ey_ber Seheroncul Odaları güzel ve temiz yemekleride güzel doğum için değil ama refakatçi olarak 4 gün falan kaldım. Tabi doğum anında nasıllar bilmiyorum
ey_ber G50g ama ben aradım hangi haftalarda yapıyorsunuz ve ücreti ne kadar diye 20 22 haftalarda yapıyoruz muayene ücretinde birlikte 1200 dedi
G50g ey_ber muayne ücreti 1000 zaten de Ayrıntılı için beni başka doktor önerdi oda 3500 3700 arası dedi Kayseri de önereceğim 2 yer var dedi kendisi