Aerithma Eliftncc erkeğe benziyor bence de . 19.haftada görebilirsiniz aslında ya büyümüş baya çünkü.
Eliftncc Booksandcats Youtubda bu görüntüye kız demiş ilk fotoda attım. Aynı görüntü bende de var o aklımı karıştırdı. Sizde var mıydı bu tarz görüntü acaba 
Booksandcats Eliftncc bize 12de ya da 13te %90 erkek demişlerdi bir sonraki randevumuzda kesin erkek dediler ama hangi haftaydı hatırlamıyorum şimdi tam olarak
Eliftncc Booksandcats bize de özeldeki doktor 12. Haftada kesin erkek dedi. Devletteki doktor kısa bir muayene ile 17. Haftada kız dedi. Dün yine şehir hastanesine gittim 19. Hafta %80 erkek dedi 😅 kafam yandı hep
beyzanururey Kızlar bizim da 13. Hafta ultrason görüntümüz böyle doktorumuz yüzde 60 erkek dedi sizce ne
Booksandcats Eliftncc sizinki biraz karışık olmuş bana ilk seferinde kıza benzettim dedi ondan sonra bir kere erkek dediler bir daha da değişmedi 🙈 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi ❤️
Birbebekumudu Eliftncc bende aynı durumdayım 12. Haftada özel deki yüzde 80 erkek dedi 19. Hafta da devlet kiz dedi şuan 24 haftayim geçen hafta gittim erkeğe benziyor ama kordon olabilir dedi beynim yandı resmen
Altunkaya_44 Eliftncc erkek Kordon kendini beli ediyo düz oluyo bu bildiğin son fotoda yumurtalık ve pipisi aynı foto bendede var oğlumun 🤣😃 kız hisediyodum die doktor vermişti
Eliftncc Altunkaya_44 fotoyu atma şansınız var mı 19 hafta oldu hala kesin belli değil. İsim bulamadım ya😅😅
Eliftncc Dilberkaya kızdada ödemden dolayı şişkin olur deniyor. Aklım karıştı 19. Haftada hala kesin denilmemesi ilginç
Eliftncc Booksandcats  Youtubdan baktım bu fotoya kız diyor doktor. Benim 2. Attığım fotoya benziyor o aklımı karıştırdı aslında
Eliftncc Altunkaya_44 görmek için fazla bekledi mi doktor ya gidiyor geliyor arada bu şekil bir şey belli oluyor sonra gidiyor gibi. Sizin nasıldı hep ekranda kalıyormuydu sabit olarak bu görüntü 🥰
Eliftncc Birbebekumudu evet aynıyız. Erkek erken belli eder diyorlar neden kesin demiyorlar ki anlamadım. Baya büyümüş sizin de
GizemSevilir Eliftncc Benim 15 nci haftada böyleydi canım seninkine baktım ama ne biliyim pipi gibide duruyor ama kordonda olabilir gibi ultrasonda pek iyi değil gibi foto net değil
Kubraakgn0 GizemSevilir Bizede 15 de kız olabilir dedi 17 de bugün gittik büyük ihtimalle erkek ama kordonda olabilir dedi 2 hafta sonrasına perinatolojiye yönlendirdi banada erkek gibi geldi ama karıştırmış olabilir mi ki emin konuşmadı çünkü tam
Birbebekumudu Altunkaya_44 devlet detaylı yapmıyor özellerde çok pahalı nakti açıdan sikintidayiz karşılayacak gücüm yok malesef
Altunkaya_44 Birbebekumudu ben devlete yaptırdım canım 2,3 hafta önceden sıra aldım baktırdım her şeyine bakiyo beyin ciger yarık dudak ,omuriliği yamuklugu varmı , ayak yamuklugu varmı yokmu, cinsiyet ,
Eliftncc Birbebekumudu evet benim de inşallah haftaya detaylıya gideceğim şehir hastaneleri ne bak randevu bulursun belki