Altunkaya_44 Birbebekumudu ben devlete yaptırdım canım 2,3 hafta önceden sıra aldım baktırdım her şeyine bakiyo beyin ciger yarık dudak ,omuriliği yamuklugu varmı , ayak yamuklugu varmı yokmu, cinsiyet ,
Eliftncc Birbebekumudu hayır sizi yönlendirmesi gerekiyor kontrole gittiğiniz de doktora diyin detaylı kontrol için ne yapmam gerek diye sizi yönlendirecek uygun tarihe randevu veriyor sekreter
Altunkaya_44 Birbebekumudu evet detaylı ulturasyon için sıra alicam dedim randevusuz gitim kadın doğumun orda oda giriş bile yapmadım kapıyı çaldım. randevu alicaktm dedim kadin son adet tarihime göre randevu verdi randevuya gidince giriş yapıp gitim
Eliftncc Birbebekumudu evet aynıyız. Erkek erken belli eder diyorlar neden kesin demiyorlar ki anlamadım. Baya büyümüş sizin de
Birbebekumudu Eliftncc ben ondan önce 2 kere gittim göstermedi hatta bu gitmemde de bacaklarını acmadi sürekli kapatıyor.
Altunkaya_44 Eliftncc yani kız demişlerdi bana 12. Haftada ,burda öğrendim erkek 18 mi neydi burda haftası detaylida da zaten daha net baktı erkek dedi
Eliftncc Birbebekumudu evet benim de inşallah haftaya detaylıya gideceğim şehir hastaneleri ne bak randevu bulursun belki
Birbebekumudu Eliftncc ben istanbul kartal da oturuyorum hiçbir hastanede detayli ultrason için randevu yok hepsine ikili test ve detayli ultrason yapilmamaktadir yazıyor
Eliftncc Booksandcats  Youtubdan baktım bu fotoya kız diyor doktor. Benim 2. Attığım fotoya benziyor o aklımı karıştırdı aslında
Booksandcats Eliftncc  pek net değil videodan ekran görüntüsü aldım ama bizimki bu şekilde görünmüştü 🥹
Civcivlerinannesi Eliftncc kız bebek gibi duruyor. Bu haftalarda erkek bebeklerin yumurtalıkları daha belirgin olması gerekiyor.
Eliftncc Civcivlerinannesi Devlet hastanesiydi eşim video çekti bende ekran görüntüsü yakalıyorum bu şekil bir görüntüde var. Bakar mısnız 
Nurdoga Eliftncc erkek canım bende ilk orendigimde böyle gösterdi hemen cekemedi ama böyle gördüm 31 hafta oldum 30 hafta altı günlükken gittim doktra bana cinsiyeti belli değil dedi oğlum olacak dedim oda şuan sana oğlun olacak erkektir diyemem dedi ben şok ama kızda demedi 😂 bir oğlum var buda ikincisi bakalım yanılma olmazsa oğlum olacak ama karnıma göre hurafelere göre kesin kız annemler öyle diyor doktrda sn kontrlde öyle diyince emin olmaynca biran içime süphe girdi erkek kıyafetleri hazır gerçi iki cinsiyette gidebilir ama geneli erkek kıyafeti öyle bisy olrsada fark etmemz ama şimdi düşündükçe gerçekten çok fazla bisy almamak lazım tek cinsiyete göre sağlıkla gelsin benim için yanılma olsada fark etmez bir oğlum var kızımda olsun isterim banada spriz olr bakalm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm
Nurdoga Eliftncc benim pipi die gstrdigi gayt çok büyüktü hatta eşimle ben kesin kordon dedik ama doktr pipi dedi 17 haftaliktim ozaman pipiyi gsterdiginde
Civcivlerinannesi Eliftncc aynı durumu bende yaşadım 17. Hafta dan sonra netleşti burada erkek gibi duruyor kaç haftalık bebiş en net sonuç detaylı ultrason verir
Hlimee Hulo2105 benimki de aynı bu şekilde poz vermişti 😂 kordon olma ihtimali çok düşüktü allanen erkeğim dedi oğlum
Hulo2105 Hlimee ay bizimki 14 ten beri maşallah sergiliyor 😂 fetal dna yaptırmıştım 11. Haftada öğrendik zaten ama hani dedim hocam bir de canlı görelim sağolsun hiç esirgemedi😂