Eliftncc 19 haftalık bebeğim. Şehir hastanesine gittim Doktor 10 dk filan baktı ama kesin erkek demedi ,erkek olabilir detaylıyı bekle dedi. Aşırı meraklıyım ilk bebeğim inşallah sağlıcakla gelsin de 🥰🐣
Angel161023 Eliftncc 19 haftada daha boyu ne kadar ki pipişi kocaman olsun 😄😄😄 doktor size cinsiyet konusunda kız mı dedi ki
Eliftncc Angel161023 hayır %80 erkek dedi ama 19. Hafta artık kesin belli oluyor bide erkek erken belli eder dedikleri için emin olamadım. 5 dk filan da inceledi yani 😅 YouTube bakıyorum 19 haftada pipileri baya baya belli 😂
Eliftncc Hulo2105 benim 19 haftalık daha küçük değil mi kiritoris olabilir mi yanıldı mı acaba doktor dedim bende
Hlimee Hulo2105 benimki de aynı bu şekilde poz vermişti 😂 kordon olma ihtimali çok düşüktü allanen erkeğim dedi oğlum
Eliftncc Hulo2105 bu görüntüyü her defasında ördünüz mü benimde var bu şekil ama bir gidiyor bir geliyor uzun süre bakman gerek yakalaman için yani 😅
Eliftncc biranne__ görmedi değil “%80 erkek diyorum ve az bir oran değil ‘dedi ama işte youtuba bakınca baya baya kesin belli oluyor aklımı karıştırdı yani kesin dememesi