irem88 Beybyi 23 yaşında ilk kızım oldu 27 de 2. Kızım 34 de oğlum 36 da yine bir kızım olacak nasipse
Aysegul166 Beybyi 23 üme giricem haftaya ve 36 haftalık hamileyim erkende değil geçte işk öğrendiğimde hiç hazır hissetmedm ama şimdi sanki dünyaya onun annesi olmak için gelmişim gibi hissediyorum
cagla24 Beybyi 24 yaşında hamile kaldım evlendikten 4 ay sonra, 25 yaşına girdim 3 ay sonra oğlum doğdu 😍 şu an da 28 yaşındayım hamileyim 29 yaşına giricem 2 ay sonra kızım dünyaya gelicek 🫶🏻
Meltemm21 Beybyi 21 yaşında hamile olduğumu öğrendim oğlumu 22 yaşımda kucağıma alıcam bende sizin gibi düşünüyordum ama gerçekten o stres bile engelliyor
Beybyi Meltemm21 kesinlikle gezin tozun diyenler var çocuğum olursa onunla daha çok gezmek isterim eşim ben çocuğumuz ne güzel aslında çocuğu hep ayak bağı olarak görenler var sonradan olmuyor diye kafayı yemektense bı tanemi doğurup onunla gezerim 😃
Reina Beybyi vala canım realist olmak lazım çocuk olunca hayatın nerdeyse bitiyor:) eğitiminin varsa tamamla, işin yoksa bir iş yapmaya bak, okuduysan atanmaya bak çocuk nasipse yine olur
Esengl_ql31 Ben kızımı 21 yaşındayken kucağıma aldım hayırlısıyla şuan 27 yaşındayım 9 haftalık hamileyim ikinci çocuğuma 😊
Mavi_dnz34 Beybyi 23 yaşında ilk kızımı kucağıma aldım bir buçuk yıllık evliydim. Şuan 27 haftalık hamileyim 2. Kızım geliyor 26 yaşındayım. Kendini hazır hissediyorsan yapabileceğine inanıyorsan kim ne der çok da umursama çünkü diyen hiç kimse sen çocuğu doğurduğun da yanında olmicak ona bakacak olan sensin.