Beybyi Herkes yaşın erken diyor 23 yaşındayım bı çocuğum olsun istiyorum çocukları çok seviyorum siz kaç yasinizdayken ilk çocuğunuz oldu
Dggsd Beybyi 17 yaşında ilk kızıma hamile kaldım 2 inci kızıma 18 yaşında kaldım şu an 21 yaşındayım biri 3 diğeri 2 yaşında ,☺️☺️🥰
Tugcev Beybyi 29umun sonunda ilk bebeğimi kucağıma alıcam 😊 Herkesin yaşamı farklı tabii sizin yaşlarınızda evli olsaydım evliliğimin üstünden iki yıl geçmiş ve mutluysam düşünürdüm buda 25imi bulurdu yine ama😀
Essidiey 32 yaşındayım. İlk çocuğuma hamileyim şu an 🥰 Ben erken evlenip, erken çocuk yapanlara hep “aceleniz neydi, okuyun, gezin, eğlenin” derdim ama şu an anlıyorum ki erken yapmak daha iyiymiş. Yaş ilerleyince her şey daha zor oluyor
Sarina98 Beybyi 23 yaş erken değil aslında güzel yaş ama hayatını biraz yaşaya bilirsin. Evet bebek evin neşesi evde mutluluk oğlum olmasaydı delirirdim şimdiye. Ama imkanınız iyise doyunca gezin görün ondan sonra çocuk. Çünkü çocuklar olduktan sonra kitleniyorsun bir yere. Bebek Arabası bebek çantası giyimi yemesi içmesi bezi doktoru vs bunlardan ibaret oluyor hayat.
ipekkus Beybyi 33 yasinda anne oldum erken olabilme sansim olsaydı 25 yada 26 anne olmak isterdim ama hayat işte
Sevvalll42 Beybyi 20 yaşındayım 9 haftalık hamileyim evliyiz eninde sonunda olacak bişey bu ha şimdi ha sonra boşver milleti