gdaslik Beybyi 23 te evlendim 29 yaşında anne oldum. Eşimle festival konser tatil gezdik durduk. Daha erken olsa kaldıramayacakmışım bazı şeyler yaş geçtikce oturuyor. İnsan daha sabırlı oluyor.
Ceylin07 Beybyi 25 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim ilk çocuğuma hamileyim evlenir evlenmez kendimi hazır hissetmedim önce bir evliliğim otursun istedim hazır hissetmek çok önemli
elmaelmaelma 23 yaşındaydım ilk çocuğum doğduğunda. Şu an 33 yaşında ve 2.ye hamileyim. Erken yaştaki hamilelik çooook daha rahatmış.
1oglanannesi Beybyi 20 yasindayim ve 15 gunluk bebeyim oldu ilk suan kucaimda Allah tum isteyenlere ve sizede nasip etsin🤍🌹
kitten11 Beybyi şuan 24 yaşındayım doğum günüm yumurtalama zamanımdı 24 e adım atar atmaz hamile kalmış olabilirim 🥲😅
Beybyi Meltemm21 kesinlikle gezin tozun diyenler var çocuğum olursa onunla daha çok gezmek isterim eşim ben çocuğumuz ne güzel aslında çocuğu hep ayak bağı olarak görenler var sonradan olmuyor diye kafayı yemektense bı tanemi doğurup onunla gezerim 😃
Meltemm21 Beybyi kendinizi hazır hissediyorsanız yaşın bir önemi yok önemli olan o çocuğa iyi bir gelecek verip iyi bir şekilde yetiştirmek suandada gezip tozuyorum çocuğum olunca da gezicem
Zynp12 Beybyi ilk çocuğum benim şu anda doğacak inşallah 26 yaşındayım. Siz istiyorsanız kimseye bakmayın bakabilirim diyorsanız ❤️