KETON
Sonuç Birimi +
Referans Değeri Negatif
…….
Lökosit Esteraz
Sonuç +++
Sonuç Birimi
Referans Değeri Negatif
……
Lökosit
Sonuç 99
Sonuç Birimi p/HPF
Referans Değeri 0 - 5
…….
Protein
Kurum Adı
Sonuç +
Sonuç Birimi
Referans Değeri Negatif
……
Yassı Epitel
Kurum Adı
Sonuç 48.14
Sonuç Birimi p/HPF
Referans Değeri 0 - 10
………
EOS%
Kurum Adı
Sonuç 0.3
Sonuç Birimi %
Referans Değeri 0,5 - 5,5
……
HGB
Kurum Adı
Sonuç 11.0
Sonuç Birimi g/dL
Referans Değeri 12 - 15,6
……..
LYM%
Kurum Adı
Sonuç 18.1
Sonuç Birimi %
Referans Değeri 20 - 44
………
MCH
Kurum Adı
Sonuç 26.5
Sonuç Birimi pg/hücre
Referans Değeri 27 - 33,5
…..,…
MCHC
Kurum Adı
Sonuç 30.4
Sonuç Birimi g/dL
Referans Değeri 31,5 - 36
. ……
NEU#
Kurum Adı
Sonuç 10.11
Sonuç Birimi x109/L
Referans Değeri 1,5 - 7,7
………
WBC
Kurum Adı
Sonuç 13.24
Sonuç Birimi x109/L
Referans Değeri 3,9 - 10,2

Nagihaden sağolsun doktorum da çok iyi açıklama yapar. Şeker yüklemesi yaptır dedi istemiyorum dedi. İyi sen bilirsin dedi başka hastaya geçti. Keton idrar da şeker miş galiba. Kendi kendime şeker mi var bende diye tribe girdim

Protein kaçağını var cnm diğerlerinden anlamadım bnm de 37 inci haftada vardı protein kaçağı bni üroloji yolladılar neyden kaynaklandığını anlamadk için bide günde 4 kere tansiyonunu olcturmemi söylediler gebelik zehirlenmesi olmasın die 14 yada 13 .e 9 olduğunda gelirsin dediler ama bisi olmadi yani korkuluk bisi deil ama genede doktoruna göster yada saglikocagindaki ebeler danisabikirsin

Pamuk MHRS den baktım alınıyor muş . Ayy bende sanıyorum doktor yönlendiriyor. Diğer bölümlere doktor yönlendiriyordu çünkü. Şöyle ilgili doktora denk gelmedim ki bi

niyetimkalpkirmamak
      Devlete gidiyorsanız maalesef çoğu doktor ilgisiz oluyor. Ben oraya gitmedim ama öyle biliyorum. Neyse protein kaçağı, şeker ve enfeksiyon var ciddi boyutta. Zaten @Pamuk yazmış enfeksiyonunun düzelmesi lazım.