niyetimkalpkirmamak testi aç karna verdim
KAN VE İDRAR TESTİNDEN ANLAYAN ANNİŞLER?
niyetimkalpkirmamak idrar yolu enfeksiyonu ve protein kaçağı var gibi gözüküyor ama siz yine de doktorunuzla konuşun
Nagihaden sağolsun doktorum da çok iyi açıklama yapar. Şeker yüklemesi yaptır dedi istemiyorum dedi. İyi sen bilirsin dedi başka hastaya geçti. Keton idrar da şeker miş galiba. Kendi kendime şeker mi var bende diye tribe girdim
Çok tedirginiimmmmm
Fazlasıyla…..
niyetimkalpkirmamak Protein kaçağı var tansiyon takibi yap canim
niyetimkalpkirmamak Ciddi boyutta enfeksiyon var.Enfeksiyon hastalıklarına gidin.
Yasminnnnn çok Pimpirikliyim. Sabah akşam ölçüyorum şükür normal cıkıyor. 🤷♀️
Pamuk doktor sadece toz verdi 🤷♀️
Protein kaçağını var cnm diğerlerinden anlamadım bnm de 37 inci haftada vardı protein kaçağı bni üroloji yolladılar neyden kaynaklandığını anlamadk için bide günde 4 kere tansiyonunu olcturmemi söylediler gebelik zehirlenmesi olmasın die 14 yada 13 .e 9 olduğunda gelirsin dediler ama bisi olmadi yani korkuluk bisi deil ama genede doktoruna göster yada saglikocagindaki ebeler danisabikirsin
niyetimkalpkirmamak Bu tozluk bir değer değil cok yüksek.
Pamuk bence de değil yarın bir daha gideceğim. Berbat ilgileri var. Şeker Yüklemesiyle ilgileniyorlar anca
niyetimkalpkirmamak Siz direk enfeksiyon hastalıklarına gidin
Pamuk doktor un yönlendirmesi gerek. Direk enfeksiyondan randovu alınamıyor
niyetimkalpkirmamak Alınıyor,hatta en kolay randevu alınan bölüm randevusu bile bakıyorlar.Tum gebeligim boyunca gittim.Hatta @Pembesarelle2 de gidiyor benim tavsiyemle
Pamuk MHRS den baktım alınıyor muş . Ayy bende sanıyorum doktor yönlendiriyor. Diğer bölümlere doktor yönlendiriyordu çünkü. Şöyle ilgili doktora denk gelmedim ki bi
- Düzenlendi
niyetimkalpkirmamak
Devlete gidiyorsanız maalesef çoğu doktor ilgisiz oluyor. Ben oraya gitmedim ama öyle biliyorum. Neyse protein kaçağı, şeker ve enfeksiyon var ciddi boyutta. Zaten @Pamuk yazmış enfeksiyonunun düzelmesi lazım.
niyetimkalpkirmamak Kaç haftaliksin
Yasminnnnn 28+5 ı’m 🥺