Nergislyssa o kadar bekletir mi bilmiyorum
36 hafta bebek ters🍼
Daisyy000 kendine zaman tanımak lazım illaki
eceyc314 sana sezeryanı unutturmuş🤭 göğüs acısı gerçekten öyle benim ara ara uçlarım çok acıyor iç camasıra değince bile aklım çıkıyor mastit yara olsa naparım🥲🥹
Kaktuscekirdegi sezaryen unutmak değil aslında. Benim sezaryenim çok rahat geçti. Karnım bile hiç kalmadı. Zayıf olduğum için belki ama eşimin yengesi normal doşum yapan senin gibi ayarlanamaz demişti bana. Ben doğumdan önce hep şartladım kendimi çok güzel geçecek hemen kalkacağım vs diye ondan sanırım rahattı o süreç. Şimdi doğumum var yüne sezaryen olacağım. Sadece bel ağrım var spinalde daha da artar diye tedirgin oluyorum. Yoksa sonrasında yürümek falan korkutmuyor beni.
Kaktuscekirdegi aklınızda bulunsun. Emzirme danışmanıyla görüştüm ben dün. Garmastan pomat diye bir krem söyledi. Ama emzirmeden önce silmek gerekiyor. Mastite bile iyi geliyormuş.
eceyc314 spinalde neden daha çok artıyor ilk doğumum olduğu için hiçbişey bilmiyorum kusura bakma
eceyc314 ayyy evet doktorum dün yazdı onu ücretli kremmiş eczanenin getirmesini bekliyoruz aldım bendeee
Kaktuscekirdegi spinalde belden uyuşturma olduğu için bazı hastalarda bel ağrısı kalabiliyor. Birde kahve içmek gerekiyor ilk zamanlar. Hamileliğimde aşırı tiksindiğim için sonrasındada içemedim. Atamadım spinalin etkisini. Oğlumda ağır bir bebekti sürekli kucakta ekstrası oldu😅
Kaktuscekirdegi Benim de ilk doğumum olacak, hiç birşeyden korkmayın, anestezi var. Yengem 2.ye hamile normalden korkuyor sezaryen istiyor,benim ilk hamileliğim ben normal istiyordum 😄
eceyc314 ayy ben kahve delisiyim inşALLAAH kolay atlatırım😂🤭
Selbi777 ya bende kesisiz ağrısız olsun diye sonrasında normal istiyordum ama işte kul plan yapar kader gülermiş🥹🥲🪴🩵
Kaktuscekirdegi il gebeliğim de 39+6 ya kadar bekledi doktorum. Artık beklemeyemem riskli dedi 40+0 da yatışımı yaptı. Sezeryana almadan önce bile ultrasa soktu baktı asla dönmedi. Hep normal doğum istemiştim ama nasip olmadı. Ama o kadar güzel sezeryan Doğumum oldu ki. Bende çok korkuyodum hiç korkma. Bol bol yürüyüş yap. Asla yatmadım bebeklede kendim ilgilendim evdede işimi gücümü yaptım. Rabbim sana da hayırlı kolay doğum nasip etsin ❤
Zeynep15 yazdıkların içimi ısıttı umarım benim için de güzel geçer🥹🤲🏻
Kaktuscekirdegi çok doğru işte kul plan yaparken kader gülermiş 🥲
Selbi777 rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşALLAAH🤲🏻🥹🩵🪴
Kaktuscekirdegi aman korkma unutuluyor
Julide92 herşey geçiyor gerçi çokta kasmamak lazım
Kaktuscekirdegi umarım 🤲🏻 sağlıkla kavuşun inşallah ❤