Kaktuscekirdegi 36 hafta olup bebeği ters olan anneler süreç nasıl ilerledi sonradan dönen oldu mu sezeryan mı normal mi oldunuz🥺
Btm571 Kaktuscekirdegi muhakkak insikak süresini okuyun çok faydası oluyor insikak suresjnde tilaveti secdesi var oraya geldiğinde tilaveti secdesi kılın bebek secde halini alıp dönüyormuş ben denedim gerçekten işe yarıyor tavsiye ediyorum
Selbi777 Kaktuscekirdegi yaa aslında egzersiz mi yapsanız acaba henüz yeri varken dönebilir 🥺 sonrasında büyüdüğü için yer kalmıyor
Kaktuscekirdegi Btm571 kaçıncı haftada döndü okuyup secde ettikten sonra çünkü doktorum 38 de sezeryan planlaması yapmak istiyor
Btm571 Kaktuscekirdegi şimdiden başlayabilirsiniz 25 haftalikken doktor zor donebilri dedi okuduktan sonra döndü şuan 28 iz
Kaktuscekirdegi Selbi777 keşke mümkün olsa yürümekten başka bişey yapamıyorum o kadar çok ağrılarım var ki maalesef bide şuan maşALLAAH 3000 kg🤍🧿döner mi artık bilmiyorum doktor pek öngörmüyo bugün iç açıcı konuşmadı🥺
Selbi777 Kaktuscekirdegi Kıyamam ya, maşallah 🧿 merak etme bazen Allahı’ın planları bizim planlarımızdan daha hayırlı oluyor bizler için ❤️İçini ferah tut, böyleolması gerekliydi.
Julide92 Kaktuscekirdegi selam ben burdayım 10 hafta baş aşağı olan çocuk 34. Hafta kontrolünde baş yukarıda. 35+5im hala öyle. 37+0da doğumum var bebek makat gelişli dedik ve sezeryan olacak kızım da sezeryandı zaten. 2 gün önce bizim de bebek 3000 kg dedi dönmez artık dediler
Kaktuscekirdegi Julide92 sezeryandab korkuyorum bence garip bi şekilde herkes doğum sancısı kötü diyor aslında bilemedim
Sevvooi Julide92 neden erken sezeryan 38 den sonra olmuyor mu makat gelişli olduğu için mi benimkide öyle de
Kaktuscekirdegi Selbi777 zaten hep hayırlısını istedim diledim umarım bebeğim içinde benim içinde böylesi en hayırlısı olur sezeryandab korkuyorum bende🥺🥲😂
Daisyy000 Kaktuscekirdegi Her doğumun kendine göre zorluğu var,belki sezaryen olmasaydım çok travmatik ve zor bir normal doğum yaşayacaktım,bilemeyiz…. Ameliyat esnasında çok kolay fakat sonrasında özellikle ilk 1 hafta oldukça zorlandım.. İyileşmek için zaman gerekiyor..
eceyc314 Kaktuscekirdegi benim ilk doğumum sezaryendi. Sadece ilk kalkış zorluyor. Yürüdükçe açılıyorsunuz. Ben ertesi gün taburcu oldum eve geldim. Tüm işlerimi kendim yaptım çok şükür. Benim göğüslerim yara ve mastit olmuştu o dönem. Hep şey derdim 10 tane sezaryen olurum peşpeşe ama bu göğüs acısı çok başka😅
Kaktuscekirdegi eceyc314 sana sezeryanı unutturmuş🤭 göğüs acısı gerçekten öyle benim ara ara uçlarım çok acıyor iç camasıra değince bile aklım çıkıyor mastit yara olsa naparım🥲🥹
Selbi777 Kaktuscekirdegi Benim de ilk doğumum olacak, hiç birşeyden korkmayın, anestezi var. Yengem 2.ye hamile normalden korkuyor sezaryen istiyor,benim ilk hamileliğim ben normal istiyordum 😄