• Doğum
  • 37.hafta çatı muayenesi

Yavru-kus ben bebeğin kanala girdiğini muayene olmadan anlamıştım. Çatı kemiklerim ayrılıyor gibiydi sonra adım atarken aşırı baskı hissettim bacak aramda. Gidince direkt sordum kanalda değil mi diye 😅

Benimde 37+2 de yapıldı şuan çatım çok darmış normal doğum yapamazsın dedi doktorum şuan 38+3 yarın sabah 8de doğumum olacak Allah nasip ederse 🥰 biraz korku biraz heyecan bakalım.

ozlemakts00 hadi hayırlısıyla sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🌸🥰

Masym34 Sanirim utanıp kasinca sıkıntı oluyor. Muhtemelen kasarim ama bunu demeniz bile rahatlatıyor insanı. Çok teşekkür ederim 🙏

Mel330
        Bende biliyordum canım kanalda olduğunu çatı ağrım çok fazla benim 33 haftalıktan bu yana zaten 30 haftalıktan beridir kanalda ama bu aralar acayip arttı yürüyemeyecek derecede ama hala gelen giden yok merakla bekliyorum ne zaman geleceğini 🥰

Zseda inanın utanılacak bişey yok ben doktorumu annem ablam gibi görüyorum belki ondan öyle düşünüyorum 🥰doktorunuza güvenin

Momunddad belirtileriniz neydi acaba. Benimde bel ve adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor vajina kemiklerim ağrıyor 2 gündür sancım var sürekli bugün nstde sancılarım çıktı düzensizdi ama korkuyorum bende🥹

Mervenr00 tam olarak aynılarını yaşadım gece hastaneye gittim açılma vardi yatış dediler istemedim iğneleri oldum başka hastanede düzenli kontrole gidiyorum bugünde 3cm oldu artık başını ben bile hissediyorum ayağa kalkınca sanki bir şey düşecek gibi bir ağırlık var

Momunddad dikkat edin 🌸benimkide doğum pozisyonunda ama gerçekten vajinamda aşırı derecede baskı var kemiklerim özellikle üst kemiğim o kadar ağrıyor sızlıyor kii😣

Masym34 Doktoruma belkide guvenmiyorumdur😀 bakalim az kaldi benimde

Parmağıyla muanede nasıl kafasına dokunabiliyor anlamadım doğmak üzeredir zaten o kadar yakınsa

7 gün sonra

incim2306 bu muayeneden sonra genelde bi iki hafta içerisinde doğum oluyor kimi 37 haftada muayene gidiyor kimi 38 de ama çok vakit geçmeden nişan gelip doğum başlıyor zaten 37 den sonrası normal doğum olduğu İçin hızlanmış oluyor

incim2306 sancınız olduğu için yapılmıyor ki zaten. 37. haftada artık sancınız başlayıp doğsa da sıkıntı yok, ondan yapılıyor

Momunddad şuan bende bu haftadayım 1 cm açıklığın var demişti doktorum ptsi günü acaba ne kadar daha bekler bebeklerimiz, sizin durumlar nedir

Aslinuur 35+5 olduk açıklık 4 cm dayanıyorum güçlü bir kızım var inşallah 36+5 leride görürüm

• Uffu bunu yanıtladı.