Mel330 Merhaba kizlar. 37+2 de çatı muayenesi oldum. 1 cm açıklık ve yumuşama olduğunu söyledi. Ayrıca bebeğin başına dokunduğunu söyledi. Acaba doğum yakın mıdır :)
XBirmelekannesiii Mel330 başı ele geliyorsa bebek kanala girmiştir doğum yakın olabilir benim de oyleydi
Momunddad Mel330 bir cm ile bir hafta boyunca yattım bugün benim 3cm olmuş doğum iki üç güne olur dedi umarım biraz daha dayanabilirim ben 34+4um:(
elifodabasi35 Zseda 2 parmakla bakıyor sadece o kadar korkmama rağmen asla hissetmedim hiç acıtan bissy değil zatwn 15-20 saniye sürüyor
Mervenr00 Momunddad belirtileriniz neydi acaba. Benimde bel ve adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor vajina kemiklerim ağrıyor 2 gündür sancım var sürekli bugün nstde sancılarım çıktı düzensizdi ama korkuyorum bende🥹
Aslinuur Momunddad şuan bende bu haftadayım 1 cm açıklığın var demişti doktorum ptsi günü acaba ne kadar daha bekler bebeklerimiz, sizin durumlar nedir
Mel330 Zseda önce çatala çıkıyorsunuz. Ebe hanım eldivenlerini giyiyor genelde jel döküyorlar ellerine. Ardından derin nefes al diyor. Önce bir parmağını gerekirse ikinci parmağını da sokarak muayene ediyor. Kasmayınca aşırı kolay ve 30-40 saniyelik bir işlem
Momunddad Mel330 inşaallah evet 4 doz yapıldı şuan fitil ve kasılma önleyici kullanıyorum 3 cm de bir hafta dayanabilsrm keske
Mel330 Momunddad Bol bol dua edin, pozitif düşünün. Hepimiz bebelerimizi saglikla alalım kucağımıza 🌸
Mel330 Busus üstteki mesajda yazdığım gibi çok rahat olun derin nefes alın 30-40 saniyelik bir işlem 🥰
mutlubibekleyis Mel330 Ben de olucam haftaya salı 🥹, adet ağrıları, bel ağrıları var mı sizde de açıklık ve yumuşamayı hisseder miyiz acaba
Mel330 mutlubibekleyis bende de bel ağrısı ,adet sancısı oluyor sürekli. Açılma hissedilmiyor bence ama ben yumuşadigini hissediyordum psikolojik mıdır bilmiyorum 😅 Pilates topu, adaçayı ve hurma üçlüsünün psikolojiye etkisi
Yavru-kus Mel330 bende 37+2 oldum canım en son geçen hafta gitmiştim ama alttan muayene etmedi ama ben bebeği tam aşağıda hissediyorum senin ne gibi belirtilerin ve ağrıların var
Mel330 Yavru-kus ben bebeğin kanala girdiğini muayene olmadan anlamıştım. Çatı kemiklerim ayrılıyor gibiydi sonra adım atarken aşırı baskı hissettim bacak aramda. Gidince direkt sordum kanalda değil mi diye 😅
mutlubibekleyis Mel330 ben de pilates topunun iyi geldiğini düşünüyorum ağrı yapıyor sağolsun yumuşuyordur demekki 🥲 sağlıkla kucağınıza alın 🩷
Zseda Masym34 Sanirim utanıp kasinca sıkıntı oluyor. Muhtemelen kasarim ama bunu demeniz bile rahatlatıyor insanı. Çok teşekkür ederim 🙏