Ay ben de bu yüzden kaç kere rapor düzenlettim doktora ben de 5 aylık hamileyim ilk aldığımda raporlu sıfır hiçbir şey ödemedim. Sonraki gittiğimde ise raporunuz çakışıyor gibi saçma bi şey söyledi, kendi doktoruma randevu alamadım başka bi kadın doğumcuya gittim o da şuan düzenledik ama yine ücret çıkacak siz kendi doktorunuza götürün raporda üç uzman doktorun onayı gerekiyor o şekilde ücretsiz alabilirsiniz dedi. Neyse bi daha kendi doktoruma gittim tamam dedi düzenledik ücretsiz alabilirsin. Eczacı da bu sefer dedi mi sistem değişti artık gebelik olduğu zaman ücret çıkıyor istediğiniz yere sorun hatta ilk başta da öyleymiş yani biz hata yapmışız görmemişiz dedi 🤦🏻♀️ Bir kaç farklı eczaneye daha sorduk onlar da aynı şeyi söyledi. Yani şuan raporda gebelik tanısı yazıldığı an ilaca ücret çıkıyormuş. Doktor bunu bilmiyor mu dedim? En son farklı bi doktora daha sordum doğru dedi, katkı payı ödersiniz çok müşkül hastalarda ücret alınmıyormuş yani yaşlı damar tıkanıklığı vs olan hastalarda ama gebelik olduğu zaman katkı payı çıkıyormuş