Bilibon Merhaba! 20. Haftamdayim 9. Hafta ilk raporum cikti bugune kadar ucret odemeden aldim iğneleri rapor surem bitti raporu yenilettim bugun igneyi almaya gittim kutu basina 50 lira gibi bi rakam aldi herzaman gittigim eczane
Alone Bilibon sormadınız mı o an. Daha önce ücret ödemiyordum şimdi niye ödedim diye. Bende yeni rapor çıkarttım iğneyi de aldım ücret almadılar benden. Raporum yokken reçete ile aldığım zaman fark ödüyordum
Diilekk19 Bilibon rapor 1 senelik falan olmuyor mu bende ilk başlarda kutu başına 150 TL gibi bir fiyat ödüyordum sonra kendi kendine düzeldi galiba sanırım ilaç alırken teşhise gebelik yazılması gerekiyor ama belki ikinci alışınizda düzelir ilk alınca olabilir
qusel Bilibon son zamand a bi degisiil olmuş kardeşimin eşi eczacı o söyledi.sistem kodlar vs yine değişmiş benimde haftaya cikicak raporum elimde iğne var diye cikartmadim bakalım şimdi ne olcak
Bilibon Alone surekli aldigim eczane yonetmelik degisti muadili cikti o yuzden artik ucret cikiyo dedi ama hala kafama yatmayan hiseyler var ha muadilide alsam yari parasini gene odicektim
Bilibon Diilekk19 raporsuzken bende 50 lira gibi bisey oduyodum hadi o normal dedim 3 aylik rapor surem boyuncada hic ucret odemedim simdi yeni raporda ilk aldigim ilacda hoyle oldu belki yaşayanlar vardir Geldigimden beri onu arastiriyorum zaten raporuda ayni dr a yenilettim
Bilibon Sedef21 sizinki daha iyiymis ben ilk yazdirirp aldiklarima hep 50 kusur odedim kutu basina rapor cikti ohh ucreti yok artik dedim rapor bitti yenilettim hop basa donduk o zaman rapor icin niye ugrastim diyorum bnde ama zaten raporsuzda alamazdin dedi saskinim
Bilibon qusel evet eczacida aynen oyle dedi degisiklikler falan oldu dedi ama ne alaka yani ya daha bir surude kullanicam bormalde 25 kutu alip hic paara odemiyodum bugun 25 kutuya 1000 kusur para istedi sok oldum
Bilibon qusel ama hep gebelik teshisiyle aldim hatta zaten rapor zorunlu 3 aydan sonra raporsuz olsan paraylada alamassin ilaci dedi gebelik yazmasi gerek haftama kadar yazicak hatta dedi iki rapordada yaziyor ilk raporda ycretsizken simdi niye ucretli
Alone qusel raporumu hemen çıkartmadılar. Önce tek kutu reçete ile eczaneden aldım fark ödeyerek. Sonra bir reçete daha yazıldı onu da aldım. Yani ödedi. Raporum yeni çıktı ve Dün de 1 aylık olarak aldım. Koagülasyon bozuklukları , gebelik yazıyor tanı kısmında
Sedef21 qusel hayır sağlık ocağı gebe olduğumu biliyor ve düzenli kullandığımı biliyor her gittiğimde 2 kutu yazıyor ve ücret ödemiyorum tüp bebek benimkisi
qusel Alone bakın suam reçete ile 1000 küsur ücret cikiuor gebelikte kesinlikle ödemiyor reçete ile öderse eczane sonra SGK’ya ceza ödüyor karışık isler
Bilibon Sedef21 sahlikla digdun bebisler ama kimisinden alip biye kimisinden almiyo neye gore degisiyo
qusel Sedef21 gebelikte ödemiyor SGK ödemiyor eczacı gelinimiz eminim yaji. Ceren eczane sknra SGK’ya ceza öder . Cezası çıkıyor biliyorum
Bilibon Alone ya iste boyle olunca insanin kafasi karisiyo ilk 3 ay bende odemesim ikinci raporda geldi basima
madameux Bilibon ben oksapar 0,6 kullaniyorum. Her kutuda 2 igne var. 30 günlük iğneye raporla 700TL veriyorum.
Bilibon Pamuk alla alla ilk cikardigim rapordada hatta gebelik haftam yazmiyo diye sorun oluyodu duzelttirdik sonra odedi