Alone surekli aldigim eczane yonetmelik degisti muadili cikti o yuzden artik ucret cikiyo dedi ama hala kafama yatmayan hiseyler var ha muadilide alsam yari parasini gene odicektim

Alone reçete ile vermiyor. Gebelikte ödemiyor. Sizin raporda tanı ne yazıyor

Bilibon muadil vs değil sistem sürekli değişiyor çok sıkıntıli

Diilekk19 raporsuzken bende 50 lira gibi bisey oduyodum hadi o normal dedim 3 aylik rapor surem boyuncada hic ucret odemedim simdi yeni raporda ilk aldigim ilacda hoyle oldu belki yaşayanlar vardir Geldigimden beri onu arastiriyorum zaten raporuda ayni dr a yenilettim

qusel ama hep gebelik teshisiyle aldim hatta zaten rapor zorunlu 3 aydan sonra raporsuz olsan paraylada alamassin ilaci dedi gebelik yazmasi gerek haftama kadar yazicak hatta dedi iki rapordada yaziyor ilk raporda ycretsizken simdi niye ucretli

qusel evet eczacida aynen oyle dedi degisiklikler falan oldu dedi ama ne alaka yani ya daha bir surude kullanicam bormalde 25 kutu alip hic paara odemiyodum bugun 25 kutuya 1000 kusur para istedi sok oldum

qusel raporumu hemen çıkartmadılar. Önce tek kutu reçete ile eczaneden aldım fark ödeyerek. Sonra bir reçete daha yazıldı onu da aldım. Yani ödedi. Raporum yeni çıktı ve Dün de 1 aylık olarak aldım. Koagülasyon bozuklukları , gebelik yazıyor tanı kısmında

Sedef21 sizinki daha iyiymis ben ilk yazdirirp aldiklarima hep 50 kusur odedim kutu basina rapor cikti ohh ucreti yok artik dedim rapor bitti yenilettim hop basa donduk o zaman rapor icin niye ugrastim diyorum bnde ama zaten raporsuzda alamazdin dedi saskinim

qusel hayır sağlık ocağı gebe olduğumu biliyor ve düzenli kullandığımı biliyor her gittiğimde 2 kutu yazıyor ve ücret ödemiyorum tüp bebek benimkisi

Bilibon daha dün aldım cnm. Muadili fln da değil kendisini verdi para da ödemedim.

Bilibon ben oksapar 0,6 kullaniyorum. Her kutuda 2 igne var. 30 günlük iğneye raporla 700TL veriyorum.

Pamuk alla alla ilk cikardigim rapordada hatta gebelik haftam yazmiyo diye sorun oluyodu duzelttirdik sonra odedi

madameux bnde 6 lik kullaniyorum bugun 25 kutuya 1200 lira gibi bi rakam
              İstediker iste

Pamuk ne kdar sacma keske deselerdi baska turlu cikartirdik ama nasil

Alone ya iste boyle olunca insanin kafasi karisiyo ilk 3 ay bende odemesim ikinci raporda geldi basima

Sedef21 sahlikla digdun bebisler ama kimisinden alip biye kimisinden almiyo neye gore degisiyo

Bilibon Gebelere neyi ödüyor ki…
                      Folik asitinden tut vitaminine hersey ateş pahasına.Sonra 3 cocuk yap derler.