kar_kristali yani en profesyonel doktorlar bile çoğu zaman ssvd desteklemiyor. Hele ki 2 sezaryen sonrası tam donanımlı bir hastane gerekli bunun için. Evde doğum normal şartlarda bile riskli testlerde ultrasonda görülemeyen birçok komplikasyon olabilir. Sizinle ilgili problemler olabilir, bebeğe acil müdahale gerektirecek durumlar olabilir. Bence bu düşünceniz tam gereksiz macera aramak olur. 🙄
Evde doğum
Sena-cy00 bende bunu düşünüyorum işte ya acil bir müdahele gerekirse. En sağlıklısı hastane zaten. Bu platformda evde doğum yapanla pek karşılaşmadım. Acaba yapan varmı diye sormak istedim
ASE6154 bencede çok doğru söylüyorsunuz. Önemli olan sağlıkla bebeği kucağa almak.
kar_kristali aynen öyle bende çok istedim ssvd açıkçası 4 sene oldu aralaro ama doktorum desteklemiyor destekleyeni bulmakta zor
ASE6154 keşke yurt dışındaki gibi burdada ssvd desteklenseydi. Benimde 4sene araları. Ssvd destekleyen. doktor fiyatlarıda çok uçuk ve pahalı. Birde önce o acıyı çekip sezeryana tekrardan dönenler var. Ne bileyim ya nasip kısmet işi. Birazda parasal bir durum. Hayırlısı artık diyorum.
kar_kristali ay benimde öyle o kadar üzülmüştüm ki normal olmadı diye😂 doğum bile pahalı ssvd tahmin bile edemiyorum fiyatını 😂ay yok ben evde cesaret edemem hastanede ancak olur bana göre 🤣
kar_kristali yengem eski kadinlardan ne farkim var kafasiyla evde dogurmak istedi cok su kaybetti doguramadi hastaneye gitti bebegin kayganligini saglayan sivi mi ne bisey azalmis bebek cikarken koluda takilmis simdi kuzenim kolu saglam degil
- Düzenlendi
kar_kristali Sezaryenden sonra evde nasıl yaptırıcakmış ebe çok merak ettim. Kaç ebeye sorduysam ssvd hastane dışında yapılmaz dedi. Hastanede bile onca doktor arasında 1 doktor yaptırıyor mesela.
He ilk doğum olsaydı desteklerdim zaten doğumu ebe yaptırıyor ama ssvd çok riskli bi durum.
Ben ssvd yapıcam nasipse 28 bin₺ bence biraz fazla verip hastanede yapın.
kar_kristali sezeryan sonrası normal doğum başlı başına bir risk iken siz birde evde doğurmayı düşünüyorsunuz. Bence çok tehlikeli, bir komplikasyon iç kanam sezeryan yerinizde açılma vs olsa hastaneye gidene kadar size bebeğe ne olur kim bilir. Uzmanlarla konuşmadan kendiniz böyle bir yola girmeyin asla derim
kar_kristali artık bu kadar imkan varken kimsenin evde doğurmaya kalktığını zannetmiyorum benim annem emekli hemşire eskiden köylü tarlada çalışan kadınlarımız tuvaletim geldi zannedip tuvalete oturunca bebeği yanlışlıkla tuvalete doğururmuş😄 o kadar güçlü kasları olduğu için zorlanmazlarmış ama şu an çoğumuzda öyle bir alt yapı yok kendinizi de bebişi de hiç riske atmayın
umrumdadegil Benimkide hayal sadece kız. Bende heralde galiba sanırsam evde cesaret edemem😀ama bir deli yanımda acaba diye geçirmiyor değil. Bakalım ne olacak halımız. Tek sağlıkla gelsinde başka birşey istemem. Allah pişman olacağım hiç birşeyi yaptırmasın
Ballilokuum canım ya geçmiş olsun. Rabbim sağlık versin. Ben böyle diyorum ama bende cesaret edemem bebeğimi riske atamam. Sağlıkla gelsinler inşallah. Benimki merak işte.
Momofelisa çok doğru söylüyorsun canım. Bende riske atmam zaten. Sadece merakımdan sordum🥰
Gg5348 tuvalette doğum yapanı bende duymuştum😀doğru bizde o alt yapı yok😀😀hayal kuruyorum kız. Sezeryan sonrası normal doğum çok pahalı. Hayaller bedava😀😀yine içimde uhde kalacak normal doğum biliyorum.sağlıkla gelsinde tek ben hayal edeyim önemli değil. Ama birde üçüncü sezeryan çok korkutuyor beni. İnşallah kolay olur ya
kar_kristali kafamda deli sorulaaaar 😂😂 aynen bende öyleyim deli cesareti ama napalım istiyoruz işte 😂
kar_kristali bence tehlikeli ki ilk sezeryandan sonra bile normal doğum sıkıntılı sana her hangi bi yardim edemiyorlar karnina baskı filan uygulayamazlar 2 sezeryandan sonra sanmıyorum hic bi doktorun tavsiye edeceğini bi de evde diyosun acil bisey olsa kanaman çok olsa cok zor olur senin için Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin inşallah hastanelerimiz var cok şükür 🤲🏻🌺
Cylnrcp1410 😀Allah sağlıkla dünyaya getirmenizi nasip etsin inş
kar_kristali ilk doğumu Sezaryan olan arkadaşım ikinciyi normal Doğum yaptım ancak üçüncü gebeliği sıkıntıya girdi sezaryan oldu. Evde çok tehlikeli olabilir. Bebek sıkıntıya girebilir
kar_kristali amann boşver önemli olan ikinizin sağlığı 🥰 ama evde deneme boşver buna cesaret etme🤣