• Gebelik
  • 34+2 kilo 2000 geriden gelme

uzun zamandir geriden geliyoruz nst ler sıklaştı doktor oyle istedi doguma kadar max 2500 olur dedi ama umarim daha fazla alir kizim benim gibi geriden gelen var mi boyu iyi olcumleri de iyi ama kilo sorunu yasiyoruz endiseliyim

Reyreyyyy 32 de 1850 36 da 2500 gr dı kimse bana geriden geliyor demedi doktor da gayet normal kilosu demişti 34. Haftada 2000 gr hemen hemen benim kızım da demek ki o haftalarda öyleymiş hesaplayınca doktorunuz mu söyledi geriden geldiğini acaba

mrv2505 benimde yarın belli olacak canm 34+5 iz. Gecen hafta doktor iki hafta geriden geliyor dedi. Sizin bebeğin hareketleri nasıl

Reyreyyyy ben 33+3 te gittim 2400 kg 46 cm idi ultrasonda 34+3 çıkıyorum doktorum normal dedi bebeğe kilo aldıran tüm yiyeceklerden hergün yiyorum paketli gıda kızartma asla tüketmiyorum karbonhidrat en min. Tüketim de

Ballilokuum evet doktor da böyle ön görüyor kesin olmasa da hatta ben bugün 34. Haftaya girdim regl tarihime göre 2 haftadır yalancı sancılarım oluyor 36 dan sonra istediği zaman gelsin diyor

Melosunannesii yani canı içinde olsun yeterli kilodur bu alır verir toparlar hiç takılmadım ben kilo konusuna doktor söylediyse geriden geliyo diye o da çok tuhaf her doktor farklı şey mi söylüyor acaba

Sumeyyeky evet canim ay adam bir turlu kilosunu begenmiyo bebegin ki normalde nst ye bile erken baslatti beni zayifmis diye aglamistim baya

Sumeyyeky bilmiyorum ki anlamiyorum surekli zayif bebek diyip duruyor cok sinirlerim bozuluyor gercekten

Youngmotherr babasi da ben de 4 er kilo dogmusuz cok minyon tipli insanlar degiliz ben su an muz vs tuketemiyorum demir ilaclari cok fazla kabizlik yapiyor ben de bi de doktorum surekli senin yemenle alakali degil bebek kendi minyon diyor ama bilmiyorum

mrv2505 insallah almistir kilo canim benim doktor tombis bebek seviyo sanirim ondan begenmiyor

Yasemincee26 gayet hareketli ozellikle yemek yedigim zaman hemen uyaniyor erken dogum riski yok su anlik onla ilgili bir sey demedi ama bekliyoruz bakalim endiseliyim ben de

Yaso2110 ben cok sık yiyecek tuketebilen birisi degilim ara öğun vs tuketemiyorum cunku bazi mide sorunlarim var bebekten once de vardi ama mesela ana ögunlerimi hic aksatmiyorum onlari saglam yiyorum ve doktorum da zaten beslenmenle alakali degil bazi bebekler minyon olur diyor ama delirecegim yani kilo alimi devam ediyor ama adam bie turlu begenmiyo bebeğin kilosunu

Ballilokuum yok kuzum hic onla alakali degilmis bebek beslenmeye az da olsa kilo almaya devam ediyosa sorun olmuyomus ben de korkmustum ama eger bebek anne karninda tamamen beslenmeyi reddederse aliyorlar bebegi yoksa oyle bir sey yokmus