Ervaidil inşallah 15-16. Günlerde çift çizgiyi görürüz canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🏼

ebruli2210 inşallah canım 1 yıldır yoruldum vallahi ilk başta biz istemedik istedik şimdide olmuyor Allah büyük inşallah bu ay iğnenin etkisini görürüm

orkidemm_ haftaya denicem artık onda kesin sonuç alırım 14 günde felan yaparım inşallah dayanabilirim 🫠

Ervaidil inşallah canım biz fr başta istemedik ocaktan itibaren istiyoruz ama daha nasip olmadı inşallah iğne bu ay mucize olur bize 🙏🏼

Ervaidil bende femara ve çatlatma iğnesi sayesinde hamile kaldım adet günümden 3 gün önce test yaptım sadece pozitif çıktı adet günü kan verdim öyle öğrendim

ebruli2210 daha yeni vurulmuşsun 1 hafta olduktan sonra zaman geçmiyor vallahi inşallah o çift çizgiyi görürüz ❤️

Meltemm21 hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah belirtilerin felan olmuşmuydu canım

Meltemm21 benimde şuna ne adete ne gebeliğe yoracağım birley yok hayırlısı olsun hepimiz için inşallahhh :))

Pamiramsi adetin ya 3. Ya da 5. Günü başlıyorsun canım sonra kontrole gidiyorsun yumurtan büyümüş mü diye

bufalo 7. Haftaya kadar belirtim yoktu kontrole gittiğimde düşük önleyici verildi ondan sonra bulantım ve bel ağrılarım başladı