14 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum iğne gününü saymasam 8.günüm bugün iğnenin etkisi geçmiş mi diye test yaptım tek çizgi çıktı bu kadar erken iğnenin etkisi geçmesi normal mi kimininki 11.12 günde bile iğne etkisi gözükmüş okuduğum kadarıyla bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Ervaidil ben de dün iğne oldum bugün iğne etkisi var mı diye baktım 2. Çizgi silik çıktı ben beta yüklemesi olduğu için daha koyu çıkar sandım ama sanırım benim 5. Günü göremeden etkisi gidecek gibi 😱🥹

ebruli2210 benimkide çok böyle pil çıkmamıştı bende merak edip iğne ertesi günü yaptım (onu görünce bile olamadığını bilmesine rağmen insan nasıl seviniyor ) ben az önce baktığımda hayalet gibi bi çizgi çıkmış geri demekki yarın iyice etkisini atar çok milim bir şekilde gözüküyor çünkü

Ervaidil inşallah 15-16. Günlerde çift çizgiyi görürüz canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🏼

ebruli2210 inşallah canım 1 yıldır yoruldum vallahi ilk başta biz istemedik istedik şimdide olmuyor Allah büyük inşallah bu ay iğnenin etkisini görürüm

orkidemm_ haftaya denicem artık onda kesin sonuç alırım 14 günde felan yaparım inşallah dayanabilirim 🫠

Ervaidil inşallah canım biz fr başta istemedik ocaktan itibaren istiyoruz ama daha nasip olmadı inşallah iğne bu ay mucize olur bize 🙏🏼

Ervaidil bende femara ve çatlatma iğnesi sayesinde hamile kaldım adet günümden 3 gün önce test yaptım sadece pozitif çıktı adet günü kan verdim öyle öğrendim

ebruli2210 daha yeni vurulmuşsun 1 hafta olduktan sonra zaman geçmiyor vallahi inşallah o çift çizgiyi görürüz ❤️

Meltemm21 hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah belirtilerin felan olmuşmuydu canım