Sahinaysr Meloss aynı canm ya cihazdan ayrılamadı henüz kilo falan iyiye gidiyor çok şükür suan tek sorunumuz cihaz 🙏
Meloss Sahinaysr Bizimde şu an tek sorunumuz o canım. :( iyi olacak ikiside inşallah. Beslenmesi, kilo alımı vs iyi çok şükür. Solunumu burnunda. Haftaya 2. Göz muayenesini olacak. Düzeltilmiş 34+6 oldu. Kaç gram oldu? 2. Göz muayenesini oldu mu?
Meloss Sahinaysr Çok şükür canım. Benim ki de 2. göz muaynesini dün olmuş. Normalde pazertesi olcaktı. Bi şey çıkmadı çok şükür.
Meloss Sahinaysr Daha iyi canım. Oksijeni burundan çıkarıp bulunduğu ortama serbest oksijen vermeye başladılar, tolere edebiliyormuş şimdilik. Senin minnoş nasıl?
Sahinaysr Meloss maşallah kuzum ne güzel çok sevindim 😍benim minnoşta dün burundan oksijene geçmişti kendi nefes alabiliyor dediler ama bugün yeniden ağızdan vermeye başlamışlar bunada şükür güzel günler yakındır inşallah 🙏💞
Meloss Sahinaysr İnşallah canım. Bir süre daha hastanedeyiz canım. Kısa zamanda senin minnoşta toparlar inşallah. Dualarım senin minnoş ve küvözdeki tüm minnoşlar için.
Sahinaysr Meloss sağol kuzum allah razı olsun aynı bende senin için ve kuvezde olan diğer tüm bebekler duamda 🙏💞
Mmine2019 Meloss canım inş en kısa zamanda kavuşursunuz genişlere birşey soracam normal mi doğurdun sezeryan mi bende 28+4 olduk 60 gündür hastanedeyim rahim ağzı 4 5 cm açık ama sezeryan olur diyolar büyük ihtimal
Meloss Mmine2019 Sağol canım sezaryen ile oldu. Erken doğurma da ne yapıyorsan yap. Anne karnında geçen bir gün bile çok önemli. 32. Hafta bitmeden doğurmamaya çalış.
Benimisteo Sahinaysr Rabbim yar ve yardimciniz olsun sen bir mucize dogurmussun guzel anne♥️ Rabbim ona saglik sihhat versin inshaallah guzel gunler sizi bekliyor... instagramda hashtaglerle gecen aramistim bir suru oyle mucize gibi dogan bebisler var 23 haftalik bile var. Kurban oldugum Rabbim nelere kadir♥️
Sahinaysr Benimisteo teşekkür ederim kuzum ❤allahm isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim hepimizin evlatlarını korusun allahm hakkımızda hayırlısı neyse onu versin 🙏💞
baliko canım dualarım seninle. allah bebeğine güç.kuvvet ve sağlık versin. herşey çok güzel olacak. sen hiç kötüyü aklına bile getirme
Sahinaysr baliko amin canm insallah ne olur dua edin bebeğim iyi değil duaya ve mucizeye ihtiyacımız var 😢😢