Havvam Sahinaysr abamda 26 haftalık doğum yaptı rabbime şükürler olsun yiyenımı bize bağışladı allahım sizin evladınızıda sağlıklı bi sekılde size bagışlar inşallah
Yesim_Ercan Sahinaysr rabbim sana bagislasin saglikli bi sekilde inslh korkunu biliyorum bende erken dogum yapmistim o aci tarifsiz bi aci rabbim kimsenin basina getirmesin inslh saglikli bi sekilde alirsin kucagina
Mom534545 Sahinaysr inşallah bişey olmaz kuzum sağ salim kucagna alrsn şu an nasl iyimi bide neden erken dogdu
Elikkk Sahinaysr 8 renni şurup banada etkili oluyor bide kızlar elma sarı elma kırmızı elma çok eksi olmayan yeşil elma mide yanmasını çok hafifletiyor ayran sade soda
Aliiss Sahinaysr şimdi gördüm postunuzu her satırını inşallah çıkmıştır diye okudum ama az kalmış siz ve miniğiniz çok güçlüsünüz 🌸 İnşallah evimize geldik haberlerini de alırız ❤️
Sahinaysr Aliiss inşallah canm allah razı olsun inşallah o günler en kısa sürede gelecek ve siz teyzelerimize müjdeli haberi verecez 💜💜😍
Berivann Sahinaysr allah sana bağışlasın çok geçmiş olsun en kısa zamanda inşallah alırsın kucağına 🧿
Sahinaysr Meloss aynı canm ya cihazdan ayrılamadı henüz kilo falan iyiye gidiyor çok şükür suan tek sorunumuz cihaz 🙏