Sahinaysr baliko amin canm insallah ne olur dua edin bebeğim iyi değil duaya ve mucizeye ihtiyacımız var 😢😢
Meloss Sahinaysr Allah sizinde bizimde yardımcımız olsun canım. Rabbim acil şifa versin yavrularımıza. Benim bebeğimde halen oksijen desteği almaya devam ediyor.
Sahinaysr Nursemomm elimizdeki son kozu oynadık bi atak daha geçirirse yapacak olduğumuz hiçbişey yok dediler
Sahinaysr Meloss amin canm inşallah allahm bebislerimize güç kuvvet versin bizede sabir versin inşallah
Almilammm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bol bol dua etmekten başka çare yok benimde erken doğum riskin var ve henüz 25 haftalık bile olmadım çok korkuyorum :(
Sahinaysr Almilammm inşallah sağ salim vakti zamanında alırsın kucağına canm allahm bizede sağlık versin insallah
Almilammm Sahinaysr Amin amin Rabbim tez vakitte sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir an önce gelişsin küvöz ihtiyacı kalmasın inşallah 🙏
Sewo Sahinaysr canım ya kac haftalikken doğum yaptın ki ciger geliştirici vurmadilar mi vurulsa belki daha iyi olurdu. Dua edelim bebisine şimdiye kadar dayandi daha cok dayanacak sag salim çıkacak ordan insallah
Sewo eglantime1379 Allah bağışlasın canim benim.Senin erken dogma sebebi neydi. Ciger gelistirici kaçıncı haftada vuruldu
Sahinaysr Sewo canm belli bi sebebi yok 23 haftalıkken yapıldı ama 1 hafta onde gidiyor yapabiliriz dedi doktor öyle yaptı
eglantime1379 Sewo canım benim bebeğimin suyu azaldı 30 hastalıkken vuruldu 2 defa canım amin kuzum çok şükür oğlum yanımda ve yavaş yavaş büyüyor
Sahinaysr Dua edin nolur bebeğim başka hastaneye sevk yapılacak ve 15 gün sonra da ameliyat olacak canm dua edin nolur alah rızası için