Nurdzdr Julide92 bende 35+5 neden 37 verildi günü acaba erken diyorlar ama erken değil bence ay bende gelsin istiyorum artık hayırlısı ile
Julide92 Nurdzdr bizim bebek 35+3 iken 37+0 ile uyumlu çıktı. Doktorum da 37 de alırsak 38+3 olacak alırız dedi. Hem babasıyla aynı gün olacak doğum günü 😂
1H1Smomyloading annelik_4 aynısını söyledi bana da doktorum bende şuan 34+5 teyim normal doğum istiyorum çok ama bebek iri dedi korkmadım desem yalan olur benimde gözüm korktu açıkçası biraz birde bana kafası da biraz büyük dedi sağlık açısından sıkıntısı yok çok şükür ama kafası 2 hafta önde büyüklük olarak bunu da diyince iyice bi gözüm korktu yani bende kararsız kaldım
Zeynepkrkytlli Bircanbingol dün akşam baya oldu dogumum geldi sandım da değilmiş Ama 2gundur karnıma bişey batar gibi oluyo çok sertlesiyo hareketleniyo Sizde durumlar nasıl
Bircanbingol Zeynepkrkytlli aynı benimde öyle 3 gündür adet sancısına benzer ağrılarım oluyor yürümekte zorlanıyorum
Sevcans1 Bircanbingol son 7 günüm benimde ❤️ ama hiçbir belirtim yok. Nişanda gelmedi. Gün geçtikçe stresim artıyor.
Zeynepkrkytlli Bircanbingol aynen adet ağrısı bende de oluyo Bugün kontrolüm vardı belki yatış verir belki sancı çıkar dedim de daha doğum kanalına bile girmemiş hanimefendi😂
hasret1922 Nurdzdr ay tesrkur ederim hayirlica kucagimiza aliriz inslalah alttanda muane etti bisey demedi onla ilgili enfeksiyonda vardi benim ondanda oluyor diye dusunuyorum ben akintinin
Mutlucuk fatos2404 Benim de 35+5 haraketler baya azaldı, akıntı da var ,yorgunlukta ama karnımda kendini çok sertleştiriyor kız çocuğu diye mi böyle anlayamadım erkek çocukları böyle yapmyrdu çünkü .kız bekleyenler sizde var mı bu durum
Drkedanur Mutlucuk bende 36+3 üm aynı şekilde bebek kasılıyor tek yere toplanıyor karnım taş gibi oluyor
fatos2404 Mutlucuk evet var bende oğlumda hiç yaşamadım ve üst göbek kısmı bomboş tamamen aşağıda heran çıkacakmış gibi hissediyorum iki gündür sürekli çişim geliyormuş gibi hissediyorum
Harry Mutlucuk bu durum ben de de var erkek bebeğim ama artık 36+4 teyim ve karnımda kendini taş gibi yapıyor ve hareketleri canımı acıtıyor bir hayli artık özellikle geceleri
Malvi Yasemin_eylul_ sağlık gelir inşallah nerede oturuyorsunuz ve hangi hastanede sezaryen olacaksınınız .Benim kı İstanbul da çam ve Sakura şehir hastanesinde olur
Kalbimxkk23 Julide92 yaa ne güzel bende çok istiyorum ama normal doğum düşünüyorum o yüzden ne zaman nasipse beklicez 15 gelse ne güzel olur valla 🤲
Nurdzdr Julide92 ayy ne güzel sağlıcakla gelsin bizimde bir hafta önden gidiyor hayırlısıyla kavusalimmm🥰
Ebruarss SmyEsciv hayr direk yanıma geldi benim bebeğimin kilosu haftasına göre iyidi o biraz avantaj oldu bize
Momseyda SmyEsciv evet suya atılan toz tek seferlik 2 fitil 3 günde bir olucak bir de günde 3 kere içilen bi hap verdi şuan 5 gündür kullandım akıntı azaldı
SmyEsciv Momseyda anladım çok lanet birşey ben başından beri çekiyor artık 36 olunca antibiyotik vermiycek artık dedi sadece bol su içiyırum şu anda :(
Aliye35 Son 16 yazıyor ama bugün düzenli olarak sancım çıktı. 60 i gördük nst de. 2 cm açıklık var. Dua edin .Şuan sancım var bakalım hayırlısı. İki gün sonra çağırdılar.