gamzeder1_ Bircanbingol 35+2 az kaldı heyecan olduğu kadar korku da var Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🫶🏻
fatos2404 Mutlucuk evet var bende oğlumda hiç yaşamadım ve üst göbek kısmı bomboş tamamen aşağıda heran çıkacakmış gibi hissediyorum iki gündür sürekli çişim geliyormuş gibi hissediyorum
Iremaydmrr Bircanbingol son 5 sizde son günlerde çok iştahlanıyormusunuz doymak nedir unuttum ben her dk yiyorum
aynur_67 Iremaydmrr ah hemde nasıl iştah aldı başını gidiyor 90 kg oldum 74 ten nasıl vereceğim diye düşünmeye başladım 😊
SmyEsciv aynur_67 aa siz bensiniz 😂 72ydim 90ım şu an ve bir kaç hafta daha olsa doğuma 5 kilo alırım aşırı yiyorum 4 kişilik yiyorum 😂
Rmysa_123 Bircanbingol 35+5 günlüğüz 30 gün var ama sezeryan olucagi için 10 gün 15 gün erken alicaklar salı günü gün vericekler inşallah ♥️
Mutlu30 Son 10 gün bizimde ama henüz hiç belirti yok beklemedeyiz benim kızın rahatı yerinde sanırım 🙈
Nurdzdr Julide92 ayy ne güzel sağlıcakla gelsin bizimde bir hafta önden gidiyor hayırlısıyla kavusalimmm🥰
aynur_67 Nurdzdr Ben de takmıyorum gerçekten hiç önemli değil bebişlerimizi sağ salim kucaklarımızı alalım inşallah😇😇
dogurangaplumba Bircanbingol son 23 varken geldi benim cimcime haziran annesi olacakken mayıs annesi oldum
777gonul_ Rabia_minnak benim ikinci hamileliğim ilkinde nişan geldiği gün doğum yaptım kanlı katı mukus gibiydi ama bu sefer gelen nişan beyaz sarımsı kremsi katı mukus gibiydi zaten geldiğinde anlayacaksin akıntıdan çok farklı kahve renginde pembe rengi de gelebilir
Cansu__1997 annelik_4 benim bebek makat gelis diye 2 700 olarak sezeryan oldum yan taraftaki hasta 4 buçuk kg ile normal doğurdu kendisi sezeryan isterken dr onu zorladı yaparsin diye ve yaptı sende yaparsin sıkma canını iyi bir dr rast gelmen gerek