btytgy Tugkah ay benim de son 13 görünüyor doktor en fazla haftaya kadar bekleyelim olmazsa suni sancı deneriz dddi 🥹
Nurdzdr Julide92 bende 35+5 neden 37 verildi günü acaba erken diyorlar ama erken değil bence ay bende gelsin istiyorum artık hayırlısı ile
Yesimdalgic111 senahicret miniklerimiz sağlıkla zamanında gelsin inşallah ikizler burcu olucak Allah kolaylık versin 😂😊
Tumayy Yesimdalgic111 bende ikizler olmasın diye çok istemiştim 🙈😂 hatta doktordan 19-20 mayısa sezeryan günü vermesini istedim ama normal doğuma yönlendirdiği için pek sıcak bakmadı 🙈
Yesimdalgic111 senahicret erkek yeğenim ikizler 2 yaşında ama annesine kök söktürüyor malesef dediği dedik fazla şımarık Tabiki nasıl yetiştirilse öyle gider Bakalım benim kızce nasıl olacak 😊♥️
TugbaZmn Bircanbingol son 18 bizimde doğum kanalında 2 haftadır ne zaman gelmek isterse gelecek bakalım küçük bey 🤗🤣
Sumeyye2661 annelik_4 bugün 38+3 olduk 11 gün var programa göre. Bende bugün kontrole gittim bebek kilo olarak iki hafta önde 3800 smdiden. Bende senin gibi bebeği nasıl çıkaracağımı düşünüyorum 🤭
fatos2404 Bircanbingol 35+3’teyiz son 32, üç gündür fena kasılmalarım oluyo ve kızımın hareketleri de azaldı sanki eskiye nazaran, yarına randevu aldım tedirgin bir şekilde bekliyorum
Mutlucuk fatos2404 Benim de 35+5 haraketler baya azaldı, akıntı da var ,yorgunlukta ama karnımda kendini çok sertleştiriyor kız çocuğu diye mi böyle anlayamadım erkek çocukları böyle yapmyrdu çünkü .kız bekleyenler sizde var mı bu durum
Nurdzdr hasret1922 ayy akıntı için bişey dediler mi benim cuma günü kontrolüm akinti için de gitmek istemedim bi tedirgin oldum şimdi napiyim ,hayırlısı olsun erken değil artık gelişimleri tamamlandı dogsada sorun olmaz kilosu da çok iyi şekerde olsa masallaah üzülme annesi
hasret1922 Nurdzdr ay tesrkur ederim hayirlica kucagimiza aliriz inslalah alttanda muane etti bisey demedi onla ilgili enfeksiyonda vardi benim ondanda oluyor diye dusunuyorum ben akintinin