Tugkah annelik_4 bebişe kaç kg dedi doktorunuz bizimde geçen hafta 3300 gözüküyordu yarın tekrar gidicem ama iri bebek der diye korkuyorum
Hurmaannesi Son 26 bizim de dün kontrol vardı 2600 gram çıktı. 2 haftadır akıntılarım çoğaldı nişan değildir diye düşünüyorum, nst de biraz sancı çıktı ama ben hissetmiyorum. Bekliyoruz heyecanla🐣🥰
Momseyda Hurmaannesi akıntılar çoğalınca herkes normal dedi ama dr a söyledim idrar tahlili istedi geçen hafta enfeksiyon başlamış dedi dr um mutlaka paylaşın dr la son günlerde enfeksiyon çok sık rastlanıyormuş bende de 20 gün kala çıktı
Hemsire2727 Bircanbingol son 20 acilmam sancım var ama bebek kanalda değil🥹 normal istiyodum çatı muayenesinden sonra doktorum kararı bana bıraktı pazartesi gidip sezeryan günü alcaz çatım darmis biraz çok ağrı yasamistim muayenede o yüzden
Akyuz_90 Bircanbingol Rabbim nasip etsin hepimize inşallah hayırlısıyla dua edelim bebişlerimiz kucağımıza alalım son günlerde ise artık ben de Haziran ilk haftası nasip olursa sezeryanla düşünüyorum başka bir şey çıkmazsa 🌺
senahicret Yesimdalgic111 benim de normalde 11 haziran 😍 tabi daha erken ya da daha geç gelebilir. Bilemiyorum.
1anne3bebe Bircanbingol bayram sonrası bekleniyor normalde ama küçük hanım heran da gelebilirmiş. Max bir ayımız kaldı vaktinde doğarsa 😊 3.çocugum ama çok merak ediyorum prensesi😍