Tumayy minnos1mom hiç belli olmuyor sanırım son 5 günüm kaldı hala nişan su veya sancılarım olmuyor gününde gelicek veya geçicek gibi benim
Sermec27 Bircanbingol 34+3 um 37 de alacak doktorum bebeği riskli olduğum için 18 gün var bildiğim kadarıyla 🥰
777gonul_ Bircanbingol son 29 gün kaldı 35+6 haftalık hamileyim bugün nişanım geldi inşallah doğururum
Rabia_minnak 777gonul_ nişan gelme olayı nasıl oluyor acaba bizde 37 haftalığız ilk gebelik o yüzden nişan nasıl bişey nasıl anlaşılıyor bilmiyorum açıkçası
mombarbiee13 14 Haziran sezeryan günümüz zaman hiç geçmiyor 3. Doğumum olacak allahın izniyle şuan 34+6
-Pinar96- Ben hafta olarak size göre gerideyim henüz ama bende sizin gibi düşünüyodum normal istiyordum ilk gebeliğim ve doktorum bebek iri deyince de bir korkmadım değil 🙈annelik_4
Burcin64 Bircanbingol son 24 gün var ama sezaryen olacağım tarih vermedi daha doktorum ama sancılarım var bir de kafası büyükmüş
Ysmnerszkrbg Ozgednc haftamız aynı da kaçıncı haftaya denk geliyor bizim doktorumuz daha bir tarih vermek için erken dedi kilosu falan önde olmasına rağmen de
Rehdaveannesi Elifsekerli Benim de aynı, yarın 37 olacağız. Sancı kasılma çok, doktor açılma yok dedi ama rahim ağzı yumuşamış. Bakalım yakında gelir belki oğlum😊
Rabia_minnak Rehdaveannesi bende yarın tam 37 haftalığım nişan falan geldi mi sizde acaba bende de ağrılar var ama aşırı halsizlik yorgunluk var birde oğlum olcak inşallah geceleri hiç durmuyor hep hareketli uyumak imkansızlaştı artık sizde nasıl geçiyor acaba
Momseyda Hurmaannesi akıntılar çoğalınca herkes normal dedi ama dr a söyledim idrar tahlili istedi geçen hafta enfeksiyon başlamış dedi dr um mutlaka paylaşın dr la son günlerde enfeksiyon çok sık rastlanıyormuş bende de 20 gün kala çıktı
Hurmaannesi Momseyda dün bütün tahlilleri yaptı normal çıktı çok şükür o yüzden rahatım ben de😊 yoksa enfeksiyon çok yormuştu beni de önceki aylarda
marsuk34 Bircanbingol bugün 39 hafta son 7 gün 🙈 ama daha erken gelecek gibi gözüküyor. Dün alttan muayene sonrası nst de anlık kasılmalarım çıktı. Bugün nişanım geldi ama sancı vs hissetmiyorum eli kulağında inşallah 🙈