Şişliğe tansiyon yüksekliği eşlik ederse sıkıntıymış . Tansiyonunu düzenli ölç tuzu kes dedi doktorum
Ayakta şişlik
BurcuEcemm tansiyonum hep dusuktur onda sikinti yok 9/ 6 10/ 5 o civarda ama bu ayak sisligi agrisi bitirdi beni 🤷♀️
Buket1302 34.haftama kadar hiç şişmedi ama 2 gün boyunca ayakta kalmıştım ve çok yorulmuştum o zaman şişmişti dinlenince geri indi belki çok yoruluyorsunuzdur..
Buket1302 soğuk tuzlu suda bekletebilirsin . Kantaron yağıyla ovalamak çok iyi geliyor sabahına inmiş uyanıyorum ben ovalayınca . Bide yükseğe koyup uzan her fırsatta çok ayakta durunca da şişiyor
Buket1302 yorgunluktan bence 30. Haftama girdim 2 kere yaşadım bikere sarmaya çok tuz atmışız ondan sonra şişti ayaklarım bikerede temizlik yapdım detaylı sonrada misafir ağırladım ayaklarım ozamanda şişmişti. Çalıştığın yere bilgi ver hamile olduğun için biraz tolerans göstersinler böyle durumlarda dinlen.
Buse344161 haziranda cikicam zaten sorun yokta herkeste mi bende mi var bu durum merak ettim
Buket1302
Spor ayakkabı giyme rahat terlik giymeni tercih ederim rahat kıyafetler giy ayaklarını eve gidince tuzlu ve soğuk suda 15 dk tut ve ardına 2 yatsik koyarsk ayaklarını rahatlat sabah kalktiginda inmiş olucak kendine dikkat et bendede böle olmusti ve bol bol yürüyüş ve bol su tuket
Svncezo tansiyonunuza baktirdiniz mi ondanda şişiyor ayaklar
HaticeTekin evet 9 a 5 hep normal