Kızlar o kadar çok isim bakıyorum ki anlatamam her günüm isim beğenmekle geçiyor 34+3 olduk sezaryen doğum olcak bişeyde kalmadı ama hala isim yok burda yazılanlarada bakıyorum beğenemiyorum kararsızlıktan strese giriyorum cok taktım bunu sizden isim önerisi almak istedim adeni ilk koymak istediğim isim ama 3 anlamı var bide adem derler alin vardı alinin kalemimi derler erkek gibi yani her isme bir manada buluyorum cok zor mesela sare diyorum kimse beğenmiyor lina diyorum asel diyorum cevremde beğenmiyor tabi benim eşimin ne dediği önemli ama eşimde aynı tek kaldım yani ne yapıcam kızıma isim bulamadım sizden destek bekliyorum🙏🏼🌸💐🥹

Mira ismini duyuyorum bu aralar ama bence kulağa çok güzel geliyor. Eylül, Ada, Afra bunlar da hoşuma gidenler

Elisa ismine bayılıyorum Elfin de duydum bi kaç kere

Momyyzz miraya erkek gibi diyorlar eylül görümcemin kızının adı afra hoş değil diyorlar yani o kadar cok ses varki elisahı bende beğendim ve anlamıda güzel ama yabancı isim gibi diyorlar o ne öyle dedikleri için bende soğuyorum böyle bir aaçma girdaptayım

Ozlembi canım bı ismi çevrendeki herkes beğenmez illaki beğenen beğenmeyen olacak ona kafanı takma önemli olan eşinle sejin beğenmem
        Geleneksel istersen Amine, Zeynep, nazende güzel
        Yeni istersen de Asel, zümra, Alin, Aren, Arya, İkra güzel bence

Ozlembi millet çocuğuna isim koyarken sana sordu mu canım millete ne yok eskiymis yok erkek gibiymis onlara ne
        Hadi annen kardeşin filan neyse de eltine gorumcene ne

EsraBaykara annemde doğa çağla olsun diyor kulağada hoş geliyor eşim yok diyo bu sefer görmemişin çocuğu olmuş bizimki 😀

Ozlembi haftaya çarşamba doğumum var bizde tam karar vermiş değiliz. Oğlum ipek istiyor. İpek vera olsun dedik ama hala tam olarak bu diyemiyoruz😅

eceyc314 bende tam olarak bu diyemiyorum hayatımın en zor kararlarından sanırım 🥹

Ozlembi şöyle düşün etrafında bir sürü insan var hepsinin ismi sence güzel mi
              Ama koyan beğenmiş koymuş işte
              Bu tamamen zevk meselesi

Azra🌸
                Mihrimah🌸
                Melisa🌸
                Merve🌸
                Ayça🌸