Ozlembi Kızlar o kadar çok isim bakıyorum ki anlatamam her günüm isim beğenmekle geçiyor 34+3 olduk sezaryen doğum olcak bişeyde kalmadı ama hala isim yok burda yazılanlarada bakıyorum beğenemiyorum kararsızlıktan strese giriyorum cok taktım bunu sizden isim önerisi almak istedim adeni ilk koymak istediğim isim ama 3 anlamı var bide adem derler alin vardı alinin kalemimi derler erkek gibi yani her isme bir manada buluyorum cok zor mesela sare diyorum kimse beğenmiyor lina diyorum asel diyorum cevremde beğenmiyor tabi benim eşimin ne dediği önemli ama eşimde aynı tek kaldım yani ne yapıcam kızıma isim bulamadım sizden destek bekliyorum🙏🏼🌸💐🥹
Zeynepkrkytlli Ozlembi canım bı ismi çevrendeki herkes beğenmez illaki beğenen beğenmeyen olacak ona kafanı takma önemli olan eşinle sejin beğenmem Geleneksel istersen Amine, Zeynep, nazende güzel Yeni istersen de Asel, zümra, Alin, Aren, Arya, İkra güzel bence
eceyc314 Ozlembi haftaya çarşamba doğumum var bizde tam karar vermiş değiliz. Oğlum ipek istiyor. İpek vera olsun dedik ama hala tam olarak bu diyemiyoruz😅
Momyyzz Mira ismini duyuyorum bu aralar ama bence kulağa çok güzel geliyor. Eylül, Ada, Afra bunlar da hoşuma gidenler
Ozlembi Momyyzz miraya erkek gibi diyorlar eylül görümcemin kızının adı afra hoş değil diyorlar yani o kadar cok ses varki elisahı bende beğendim ve anlamıda güzel ama yabancı isim gibi diyorlar o ne öyle dedikleri için bende soğuyorum böyle bir aaçma girdaptayım
Zeynepkrkytlli Ozlembi millet çocuğuna isim koyarken sana sordu mu canım millete ne yok eskiymis yok erkek gibiymis onlara ne Hadi annen kardeşin filan neyse de eltine gorumcene ne
Ozlembi Zeynepkrkytlli o kadar hakkısın ki etkileniyorum ister istemez cok yıprandım bi isim yüzünden
Ozlembi EsraBaykara annemde doğa çağla olsun diyor kulağada hoş geliyor eşim yok diyo bu sefer görmemişin çocuğu olmuş bizimki 😀
Zeynepkrkytlli Ozlembi şöyle düşün etrafında bir sürü insan var hepsinin ismi sence güzel mi Ama koyan beğenmiş koymuş işte Bu tamamen zevk meselesi
Ozlembi Zeynepkrkytlli evet güzel değil benim işimi niye zorlaştırıyorlar anlamıyorum bence beni zor duruma sokan eşim bişey beğenmiyor kaç ay aden olsun dedim 3 anlamı var sonra erkeklere konulduğunu öğrendim söyledim eşime heh tmm olmaz aden dedi ne olsun diyorum düşüncem diyo 35 hafta oldu düşünmesi
Ozlembi NKaratk melisa veya melis arasında gidiyorum aslında eşim garip ayçayı bugün söyledim yok dedi yani bende anlamadım ne yapıcamı 3 hafta kaldı her an gelebilirde riskli gebelik yatıcaksın dedi dr bakalım ne olucak ismi