Akyuz_90 ya ben çok.korkuyordum sezaryenden ama hiiicbir şey hissetmedim. Doktorum.kontrol ediyorum bebegindedi. Meğerse o sırada bebeği cikartiyormus bianda sesini duydum şaşırdım hatta

Kiwitoveannesi yaa 3 saatte bir dediler sagma işini 1 saate bir mi yapayım diyosunuz, yara olur diye ztn total iki tarafı yarım saat sandım. Cook az geldi yine de ben devam mu edeyim. Teşekkür ederim. O çay sutu mu arttiriyor. Bnde artsin diye kizilcik serbeti iciyordum

Eko93 darısı başıma inşallah benimde sezeryanım kolay olur çok korku var içimde

Lenay223 yok tok inan bende öyleydim ancak abarrtiklari kdr yok:).İçinizi ferah tutun

Eko93 rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizi kaç gün sonra verecekler bebeği belli mi bende 32 oldum Allah’ın izni ile

Eko93 bir tanede gerizekalı artık eski bir arkadaşım korktuğumu bile bile sezeryan sırasında vajinasınin içine gazlı bez yada pamuk soktuklarini sonrada odada çıkarttıklarını anlattı bu aklımdan çıkmıyor siz böyle bisey yaşadınız mı

Eko93 sütü foşur foşur yapıyor 1 memeden 1 Biberon 160 cc süt sagdim şimdi 15 dk Bi memeyi 15 dk Bi memeyi sanıyorum lansinoh krem çok iyi geldi hiç yaram olmadı canım ben 1 en fazla iki saate bir boşaltıyorummemeyi ki süt üretsin 3 saat çok fazla bence doğumdan ikinci günü 8 poşet süt attım buzluğa bu çay çok iyi ilk dogumumda bilmiyordum bu çayı 1 ayda anca gelmişti sütüm

Eko93 ayyy daha yeni konuşmuştuk sizinle doktorlar hastane hakkında. Gözünüz aydın olsun, en kısa sürede bebiş de siz de çabucak toparlanırsınız inşallah 🙏🧿 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🍀

Lenay223 hayır canım ne gazlı bezi oranı hiç ellemiyorsontayi takıyor belden aşağı ortuyorlar bidaha doğum gerçekleşiyor hiç bisey anlamıyorsunuz 10 dk dikis sürüyor bidaha odadasiniz bidaha hersey sana kalıyor ayaklarım açılınca bol bol yürüdüm neskafe içtim hoşaf yapmistim ondan ixtimbol bol su ictim ne kadar yururswn okadar cabuk cisini yaparsin tuvalwte cikarsin gazini atarsin

Ecelina2020 yani hiçbir şey demiyorlar yarın bi EKG fln çekilecekmis kontrol.amacli.bakalm yarın az çok belli olur gbi

Lenay223 ay hayır hiç öyle seyler olmadi.bana da neler neler demişlerdi.inanin hiçbiri olmuyor.

Eko93 hazrainin ilk haftası benimde rabim yardim etsin inşallah 🌺