Merhaba kızlar. Bilen bilir bebeğimin 24.haftada suyu azalmisti. Ondan sonra bana ecopirin ve oksapar başlattılar. Sonrasında 34.haftada ecopirini bıraktık. 3 gündür karnıma agri giriyordu ve birden odemlendim. Sonra dün ilk defa tansiyonum 15 e 10 çıktı. Hastaneye yatırdılar direk. Protein cikmadi idrarda. Kan pihtilasmasi da yoktu. Gebelik zehirlenmesi değil ancak bebegin kalp atışı çok düşük dedi doktorum 100 civari falandı. Doğuma aldılar direk sabah. Sezaryen oldum. Valla anlatıldığı kadar zor değil. Hatta benim çok rahattı. Epidural de verdiler. İlk kalkış çok.zor ama ben zorladm da yürüdüm baya. İdrar ve gaz da çıkarttm sondayı da hiç takarken de çıkartırken de hissetmedim. Gayet kaliteli bir doğum oldu. Ankara liv hastanesinde dogurdum. Şuanda bebegm kovezde. Dualarınızı eksik etmeyin. Sormak istediigniz varsa cvplayabilirim. 🩷🌸
34+6 doğum hikayemmm:)
Bebiş nasıl peki kuveze aldılar mi hayırlı olsun bu arada bende 33+6 yım 😍
Eko93 rabbim sağ salim kucağınıza versin Allah analı babalı büyütsün sütü bol bol sağ 1 saat arayla bende 36 haftada doğurdum ememedjgi için 1 saat arayla sagdim verdim şuan 45 günlük olduk maşallah sütü boşaltıyor yinede sagiyorum aramel stil tee anne çayı ile destekliyorum sanada önerebilirim bende sezeryan doğum yaptım benimde çok güzel geçti rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Kiwitoveannesi yaa 3 saatte bir dediler sagma işini 1 saate bir mi yapayım diyosunuz, yara olur diye ztn total iki tarafı yarım saat sandım. Cook az geldi yine de ben devam mu edeyim. Teşekkür ederim. O çay sutu mu arttiriyor. Bnde artsin diye kizilcik serbeti iciyordum
Eko93 rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizi kaç gün sonra verecekler bebeği belli mi bende 32 oldum Allah’ın izni ile
Eko93 sütü foşur foşur yapıyor 1 memeden 1 Biberon 160 cc süt sagdim şimdi 15 dk Bi memeyi 15 dk Bi memeyi sanıyorum lansinoh krem çok iyi geldi hiç yaram olmadı canım ben 1 en fazla iki saate bir boşaltıyorummemeyi ki süt üretsin 3 saat çok fazla bence doğumdan ikinci günü 8 poşet süt attım buzluğa bu çay çok iyi ilk dogumumda bilmiyordum bu çayı 1 ayda anca gelmişti sütüm
Lenay223 hayır canım ne gazlı bezi oranı hiç ellemiyorsontayi takıyor belden aşağı ortuyorlar bidaha doğum gerçekleşiyor hiç bisey anlamıyorsunuz 10 dk dikis sürüyor bidaha odadasiniz bidaha hersey sana kalıyor ayaklarım açılınca bol bol yürüdüm neskafe içtim hoşaf yapmistim ondan ixtimbol bol su ictim ne kadar yururswn okadar cabuk cisini yaparsin tuvalwte cikarsin gazini atarsin
Kiwitoveannesi çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸
Ecelina2020 yani hiçbir şey demiyorlar yarın bi EKG fln çekilecekmis kontrol.amacli.bakalm yarın az çok belli olur gbi