• Gebelik
  • Doktor değişikliğine gidicem

Elsa57- merhaba medicana Ataköy hastanesi ,yani aslında doktor değişikliğine sıcak bakmazdım ama gerçekten gerekiyor yani test yaptırdım ,3 aylık şekerim gizli şekerim aç tok ne varsa bakıldı herhangi bir sınır sınır aşımı yok

kolan Beylikdüzü’ne gidiyorum illada şunu yapacaksın demiyor doktorum testlerimin hepsini devlette yaptırıp götürüyorum şeker yüklemesini de yaptırmamı tavsiye etti ama illakş yaptıracaksın demedi yaptırmadım doktor önemli bence memnun değilseniz değiştirin

Elifnare93 sanırsam medicana bu konuda hep aynı para kapmak adına tonla test isteniyor anladım canım doktoruna guvenmediysen bencede alternatif bak aile dostun da zaten normal demiş bu doktor neye bakarak diyet diyor saçma yani

Sevcan62 evet bizler kendimizi yavrumuzu emanet ediyoruz ancak bugünkü bu tavrından dolayı kendisine bir güvenim kalmadı yani

Elsa57- bencede çünkü bir sağlık sigortamız yoktu plansız bir gebelik yine doktorumdan memnun olsam tamam ama ona bir güvenim bi şeyim kalmadı bugün beni riskli şeker gebesi olarak söyledi ,yani iyi ki okumamız yazmamız etrafımızda doktor var değişik böyle işte şimdi doktor bakıcam

Elifnare93 bende 22.haftadayım 8 kilo aldim ama bebegimin gelisimi gayet iyi suyu fazla degil gelisimi iyi zaten ben saglikli beslenmeme rağmen aldim bu kiloyu haftada 1 kere sütlü tatli yiyorum çikolata dahi yemiyorum kahvaltı da 1 dilim ekmek zar zor yiyorum. Kilonla seker ne alaka bebeginin birseyi yoksa haftasi ileri su fazla gibi birsey yoksa seker tanisini kanda da olmadigi haldd nasil koydu. Hangi medicana bu ? Doktor degil hastane değiştirin bence, medipole gidiyorum doktorum test istiyor benden bu testi yaptırda nerde yaptirirsan yaptir kafasinda , detayli ultrasonu disarda yaptirdim doktorun adini sordu tamam güvenilir yaptird dedi hastanede perinstolog olmasina rağmen

Elifnare93 Değerleriniz kaç?
          Gebelik şekeri çoğu zaman bu dediklerinizle belli olmuyor.16. Haftaya kadar 12 kilo verdim.Bebegimin suyu kilosu iyiydi, 3 aylık ve hastanede verdiğim açlık tokluk çok iyiydi ama gebelik şekeri çıktı.Insulin kullandım.

eminece93 ben çok acıktığım için bu tanıyı koydu ben 53 kilo hamile kaldım şimdi 62 kiloyum 7.ayıma gircem ama sonuçlarımda birşey çıkmadı ,Ataköy medicana

Elifnare93 hastaneden kaynaklı olmayabilir bazı doktorlar kilo takıntılı oluyor annenin kilosuna yani sizinki de öyle bı doktor sanırım 😂

Pamuk
                Açlık 73
                1.saat tokluk 100 olması gereken 90 140 arası

1. Saat tokluk 94 olması gereken 90 160 arası

3 aylık şekerim ve bi değer daha var ona bakıldı insülin direncine bakıldı 2.hamileliğim 1 de bir sorun yoktu ailemde falan yok

Elifnare93 Sonuclariniz normal sıkıntı yok.Ben seker yüklemesi yaptirmadiniz sanmıştım.

Elifnare93 canım özel hastane öyle olmayan şeyler çıkarıp bu kanı da ver bu testi de yap bu değerin yüksek çıkmış der yaptırır onlara bişi olmuyor olan bize oluyor tabiki

Pamuk teşekkür ederim ,evet herhangi bir sorun yok ama doktorum bana çok yüksek acil diyete başlayalım dedi bide testleri hep tekrarlıcam 😂😂

Elifnare93 kesinlikle öyle doktorlardan o zaman 😂 bende çok duydum arkadaşlarımın doktorları her gittiklerinde doktordan fırça yiyormuş şu kadar kilo almış bu kadar alması gerekiyormuş diye benim doktorum beni tartıya bile cikarmazdi takıntısı yoktu 🤣 değiştirin rahatsizsaniz beş bin de az para değil yani haftanizda öyle yüksek değil

Lalemmm12 sormayın zorla hasta yapacaklar insanı ,ya zaten hamişiz halimiz bize yetiyo valla 😂😂

Mucizeayla siz nerde oturuyor hangi doktora gidiyorsunuz ,yani aşkında socak bakmıyordum ama değiştircem ben böyle kendimi strese sokamam son bi ayda bi kilo almışım bence sorun yok 😂😂

Pamuk yok takıntılı kiloya ,çok acıktığım ve yediğim için kiloma taktı 😂😂ama 53 kilo hamile kaldım 62 kiloyum 7.aya gircem şimdi çok mu