Mucizeayla siz nerde oturuyor hangi doktora gidiyorsunuz ,yani aşkında socak bakmıyordum ama değiştircem ben böyle kendimi strese sokamam son bi ayda bi kilo almışım bence sorun yok 😂😂
Doktor değişikliğine gidicem
Pamuk yok takıntılı kiloya ,çok acıktığım ve yediğim için kiloma taktı 😂😂ama 53 kilo hamile kaldım 62 kiloyum 7.aya gircem şimdi çok mu
Elifnare93 Ben gitsem kalp krizi geçirir o zaman kilodan dolayi😅
Pamuk siz nerde oturuyor hangi doktora gidiyorsunuz 🤗
Elifnare93 Ben kocaelinde oturuyorum.Dogum yaptim😊
Pamuk aaa ne güzel 🤗rabbim analı babalı büyütsün
Elifnare93 Amin Allah sizede nasip etsin 🤲💜
Elifnare93 acıkabilirsin gayet normal hamileyiz hepimiz acikiyoruz ki, bazen cok sasiriyorum doktorlara. Acikinca ekmek ya da yemek degilde ceviz findik muz kaşar peynir falan ye ben oyle yapiyorum sık sık beslen sabah oglen aksam yemeklerin arasina koy bu cevizi muzu vs olayini tikar seni, bol su ic acikma hissin azalir. Bebegin saglikliysa bir doktor görüşü daha al bence icine sinmeyen seyler varsa devam etme orada hep soru işaretlerin olacak yoksa
eminece93 evet çok haklısınız aklımda hep bi şüphe kalacak güvensizlik oluştu bi kere ,çok sağolun dediğiniz gibide uygularım
Elifnare93 ben Bursa’da oturuyorum burda olsaydınız kendi doktorumu tavsiye edebilirdim 🥲
Elifnare93 medicana yine şaşırtmıyor:) kesinlikle değiştirin
Reina kesinlikle 😂😂
- Düzenlendi
Elifnare93 camlica medipole yolunuz düşerse gelin 2.doktor görüşü alın isterseniz kadin dogum konusunda cok iyiler. Doktorumda Canan Kaplan’dır cok güvenirim ona tavsiye ederim. Benim hastanenin karsisinda hemen medicana vardi bende tercih etmedim arkadasim orada dogum yapti sacma sapan bir hastane gibi geldi