• Gebelik
  • 36-37-38-39 haftalık olan gebeşlerimm toplaşınn

Elsa06 senin iyi canım maşallah ağrılar da normal doğum kanalına girdiği için güzel yanı herşey maşallah hareket yap araştırıp yürüyüş yaparken doğumun kolay olsun acılman artsın gelir seninki ben kızımı 39 da normal doğurmuştum

gozdeee41 37+0 olduk bugün kontolümüzde vardı tam 3 kilo kızım. 38+1 de sezaryen olacağım. Suyum Fazla olduğu için ağrılarım ekstra fazla oluyor. Çok baskım var. Bir hafta daha dayanmaya çalışacağız😅

gozdeee41 bizde 37+6yız ama saat 12 ye az kaldı 38+0 desek daha doğru olur 😅 yarın kontrolümüz var sizleri de çağırdılar mı? Çatı muayenesi mi yapılacak acaba? Kontrolden sonra burda kilo vs güncel bilgileri eklerim en son geçen hafta 37+0 da 3100dü kızım😘

Yavru-kus benimde öyle hep aşağıdaydı zaten de büyüdükçe yürümek gerçekten zorlaştı 35 de nts de sancım çıktı bir korktuk ama 37olduk şükür bi 1 hafta daha dayansa iyi olacak kilosu da az biraz kilo alır en azından 🤭

gozdeee41 37+0 3 kiloyuz daha önce gelisimimiz ilerde olduğu için kilo almaması için cabalamistik ama iki gün önce kontrolde normal doğum yapmamin zor olduğu söylendi karar bana bırakıldı bizde riske atmamak icin hafta içi gidip sezeryan günü alcaz🙈

Ciwan-76 maşallahh ben çatı muaynesi olmadım mecburi sezeryan olucam bebiş kilosu onde oldugu için😇