gozdeee41 Ciwan-76 maşallahh ben çatı muaynesi olmadım mecburi sezeryan olucam bebiş kilosu onde oldugu için😇
eceyc314 gozdeee41 benimde 26. Haftadan itibaren şekerden dolayı su fazlalılığım var. Sağlıcakla kavuşalım inşallah🤲🏻
Kbrbydk gozdeee41 selam, 36+4 olucam bu gece..Perşembe günü serklajim alinacak. Ayağımı burktum alciyla yatıyorum. Doğum olursa diye korkuyorum niyeyse. En kötü cikaricam artık acısa da.Henuz doğumla ilgili bir belirti yok😉
Ceed_mom Kbrbydk çok geçmiş olsun 1 gün var aramızda benimde el bileğim incindi 1 buçuk hafta falan sargida durdu şuan daha iyiyim normalde bile zorlanıyoruz Allah kolaylık versin 🙏🏻
Aysennn1608 gozdeee41 evet bekliyorum hala ha bugün gelir ha yarın gelir diye, ilk gebeliğim bir de. Doktor 41e kadar yolu var diyor ama o kadar bekleyecek sabrım da yok gibi 😂 sizin ?
Yavru-kus Elsa06 korkma canım benimki 3. Normal doğum olacak hala bekliyorum sağlıcakla kucağına alırsın inşallah işte geçen hafta gittim 3400 dedi 40 nı bulursa normal doğum zorlar dedi bakalım inşallah bu hafta gelir
eso14 gozdeee41 00:00 itibariyle 39+3 olucam ama benim kızdan tık yok😂 pazartesi günü kontrole gittim. 40 a kadar gelmezse yatış vericem suni ile başlatıcam dedi. 2. Gebeliğim. İlk kızım tam bu hafta ve günde doğmuştu bakalım bu hanım efendi ne zaman teşrif edicek
Gnl54 38 olcam ama belim kalçam pelvis kemigi bacak aram cok agriyo ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum sezeryan olucam hâlâ gun vermedi persemde kontrol var
gozdeee41 Gnl54 benimde heryerim ağrıyo kopuyor resmen aa nasıl vermedi gün ben 37 haftalıgım pazartesi doğumum olucak inşallah
gozdeee41 eceyc314 aynı benimde oyle cnm benim hem su fazlalığı hem gelişimi kilosu onden pazartesi sezeryanim var sağlıkla gelsinler😇